Planeta Marte: Anunt ULUITOR de la NASA, ce Parea IMPOSIBIL

Planeta Marte este in centrul unui uluitor anunt venit de la NASA, iata ce parea complet imposibil, insa a fost realizat de agentia spatiala americana.

Planeta Marte sunete

Planeta Marte este una dintre cele mai importante din sistemul nostru solar, este una dintre cele mai monitorizate, iar cei de la NASA vin acum si cu un anunt foarte important cu privire la ceea ce se aude de fapt acolo. Mai jos aveti o inregistrare audio facuta de catre robotul Perseverence a celor de la NASA, el reusind sa surprinda sunetele care se aud pe in timp ce calatoreste prin spatiul cosmic catre planeta Marte, o calatorie care va dura cateva luni.

Planeta Marte este monitorizata de foarte multa vreme de catre cei de la NASA, si inregistrarea audio de acum vine doar sa ne arate cat de multe inca nu stim in legatura cu drumul catre ea. Robotul Perseverence a celor de la NASA are mai multe microfoane montate pentru a putea capta sunetele din jurul sau, NASA avand intentia de a surprinde inclusiv aterizarea pe care acesta o va face pe planeta Marte, astfel ca va fi foarte interesant de auzit tot.

Planeta Marte: Anunt ULUITOR de la NASA, ce Parea IMPOSIBIL

Planeta Marte este si foarte departe de Pamant, insa cei de la NASA spun ca in spatiul cosmic sunetele nu se propaga mai deloc, asa ca de aceea e cam greu de auzit, sau inteles, orice se intampla inclusiv in jurul robotului sau. NASA are de foarte multa vreme roboti pe planeta Marte, sau in apropiere de ea, insa pana acum nu a reusit sa surprinda vreun sunet care sa dea de inteles ca acolo ar exista vreo civilizatie extraterestra despre care noi inca nu am aflat.

“Pe cât de grozav este să ridici un pic de sunet în timpul operațiunilor navelor spațiale, fișierul sonor are un sens mai important. Înseamnă că sistemul nostru funcționează și este gata să încerce să înregistreze o parte din sunetul și furia unei aterizări pe Marte. Obținerea sunetului de la aterizare este un lucru plăcut, nu o necesitate. Dacă nu se întâmplă, nu va împiedica nici măcar misiunea de descoperire a roverului la Jezero Crater. Dacă chiar și o parte din secvența de aterizare este capturată pe audio, ar fi minunat.”

Planeta Marte ar putea fi gazda pentru foarte multe forme de viata, chiar si inteligente, insa pana acum nu s-a descoperit nimic care sa confirme, sau sa infirme acest lucru, iar microfoanele sigur nu au acest rol. Planeta Marte este surprinzatoare din foarte multe puncte de vedere, ceea ce e perfect normal, si asta pentru ca inca exista multe necunoscute in ceea ce o priveste, dar NASA se incapataneaza sa le descopere pe toate cat se poate de repede.

Planeta Marte va mai fi monitorizata si in urmatoarii ani inainte ca primii astronauti sa ajunga efectiv acolo, iar din acel punct vom incepe sa aflam cu adevarat ceea ce se ascunde pe aceasta planeta importanta.