PS5: ATENTIE, Problema GRAVA care Frustreaza Utilizatorii

PS5 salvari

PS5 este cea mai asteptata consola a anului 2020, putem spune la egalitate cu XBOX Series X, insa cei care au reusit sa puna mana pe noul produs al celor de la Sony nu au tocmai parte de cea mai buna experienta in ceea ce priveste jocurile care sunt disponibile pentru ea acum.

PS5 are multiple probleme serioase, si v-am vorbit zilele trecute despre una care blocheaza si reporneste consola, refacand inclusiv spatiul sau de stocare, iar astazi vorbim despre alta, cu Rest Mode, care genereaza tot o repornire a consolei, dar si o stergere a unor date foarte importante.

PS5 are o problema similara cu cea care se intampla cand consola ramane in mod subit fara curent, baza sa de date necesitand o refacere, insa asta genereaza si o pierdere a unor date, in special salvarile facute de catre jucatori pentru jocurile de care s-au bucurat in noua consola a celor de la Sony.

PS5 are o problema atat de serioasa incat inclusiv cei de la Sony au confirmat faptul ca investigheaza situatia, si incearca sa gaseasca o rezolvare pentru ea, mai ales ca oamenii vor fi extrem de suparati sa vada ca salvarile greu muncite din jocuri pot sa dispara daca e folosit Rest Mode.

PS5 nu e prima consola care e lansata cu probleme, indiferent de ce natura ar fi ele, si nu va fi nici ultima, XBOX Series X Avand deasemenea diverse probleme, si asta e normal, pentru ca asa se intampla in general cu mai toate produsele electronice cand sunt lansate intr-o generatie noua.