Raiffeisen Bank: Anuntul de ULTIMA ORA, TOTI Clientii Vizati

Raiffeisen Bank are un anunt de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum cu privire la mesajul de la banca.

Raiffeisen Bank coduri

Raiffeisen Bank are un anunt important de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, unul care vine ca o veste grozava pentru foarte multi dintre cei care in aceasta perioada cautau sa gaseasca servicii mobile sigure. Raiffeisen Bank spune ca a lansat, dupa cum prea bine stiti, in vara acestui an aplicatia Smart Mobile, una regandita pentru a le oferi tuturor clientilor din Romania o experienta mult mai buna de administrare a conturilor bancare direct de pe telefoane.

Raiffeisen Bank a regandit vechea aplicatie pentru internet banking, insa in cea noua a implementat deasemenea si noi metode prin care clientii sa se bucure de o securitate ridicata cand vine vorba despre platile online. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa inlocuiasca vechile metode de autentificare cu token fizic, sau o aplicatie separata care genereaza un cod special ce permite accesarea serviciilor sale de internet banking de pe telefoane, sau calculatoare.

Raiffeisen Bank: Anuntul de ULTIMA ORA, TOTI Clientii Vizati

Raiffeisen Bank a lansat SmartToken, versiunea mobila a token-urilor fizice, scopul si functionalitatea fiind aceleasi, astfel ca in final clientul este cel care se bucura de o experienta mult mai buna de utilizare. Raiffeisen Bank spune ca aceasta noua aplicatie are o functie diferita de generare a codurilor unice de acces, bazata pe un cod generat de aplicatie, si unul introdus de catre utilizator, deci vorbim despre un sistem diferit fata de cel vechi.

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca pentru autorizarea platilor aplicatia genereaza si un cod dinamic in unic, in functie de sumele care sunt tranzactionate in conturi, astfel ca de fiecare data vei avea un cod diferit. Aceasta idee este una foarte buna pentru ca vorbim despre un mod mai sigur de a oferi accesul la platforma sa de internet banking, dar si de a le permite clientilor sa-si securizeze tranzactiile pentru a beneficia de siguranta ca ele nu pot fi modificate.

Raiffeisen Bank distribuie aplicatia SmartToken prin intermediul App Store si Google Play Store, deci o poti descarca de acolo daca esti interesat sa folosesti serviciile de internet banking pe care le ofera banca.