BRD Romania: Vestea PROASTA pentru Clientii din TOATA Tara

BRD Romania are o veste foarte proasta pentru clientii sai din toata tara, una despre care ar trebui sa stii chiar acum, iata de ce vei fi dezamagit.

BRD Romania plateste

BRD Romania are unul dintre cele mai mari portofolii de clienti din tara noastra in momentul de fata, dupa cum unii dintre voi prea bine stiti deja, iar pentru ei vine o veste proasta, la care probabil multi nu se asteptau acum. Mai exact, clientii BRD Romania vor afla cu regret faptul ca nu vor putea folosi serviciile Google Pay in Romania deoarece banca nu a decis pana acum sa intre in programul care permite efectuarea acestor plati cu ale sale carduri.

BRD Romania nu se numara printre bancile din tara noastra in care a fost lansat sistemul de plati mobile Google Pay de catre cei de la Google, iar asta e o veste cat se poate de proasta, insa nu e singura. Probabil stiti deja ca BRD Romania nu le ofera decat clientilor care au carduri Mastercard sa faca placi mobile prin Apple Pay, ei bine, situatia de acum e una similara, doar ca utilizatorii Android nu au vreo optiune de plata mobila cu cardurile bancii.

BRD Romania: Vestea PROASTA pentru Clientii din TOATA Tara

BRD Romania lasa clientii sai intr-o situatie foarte interesanta, prin evitarea implementarii Google Pay pentru platile mobile, mai ales ca in cazul celor care au iPhone ofera deja o solutie de plata prin aceste sisteme. Desigur ca in momentul in care Google Pay va fi oferit, va fi cel mai probabil disponibil doar pentru clientii care au carduri Mastercard, nu si pentru cei care au carduri VISA, ceea ce ar putea fi o si mai mare dezamagire pentru multi oameni.

BRD Romania este una dintre bancile care are cele mai putine servicii pe partea de internet banking, sau mobile banking, insa recent a decis sa lanseze o noua aplicatie pentru telefoane mobile, care ar trebui sa schimbe multe. Aceasta aplicatie va aduce o experienta cu mult imbunatatita pentru administrarea online a conturilor bancare pentru clientii din toata tara, iar cei de la BRD Romania incearca sa ofere asta pentru a compensa alte lipsuri.

BRD Romania va lansa la un moment dat Google Pay si pentru clientii din toata Romania, iar asta in conditiile in care sistemul este foarte folosit, asa ca ramane doar sa asteptam sa vedem cand anume vor fi toate disponibile.