Kaufland: Anuntul de ULTIMA ORA cu care a SURPRINS Clientii

Kaufland are un anunt de ultima ora cu care surprinde clientii din toata Romania, iata ce a anuntat lantul de magazine pentru toata lumea acum.

Kaufland digitalizare

Kaufland a reusit din nou sa isi surprinda clientii din toata Romania cu un anunt de ultima ora care vizeaza pe toata lumea, si despre care trebuie sa stii, pentru ca vine ca o veste grozava inclusiv pentru tine. Cei de la Kaufland au lansat de ceva vreme o un card digital special pentru clientii din toata Romania, acesta avand denumirea Kaufland Card Digital, iar cu ajutorul sau oricine se poate bucura de posibilitatea de a primi reduceri la cumparaturile pe care le face zilnic.

Kaufland tocmai i-a anuntat pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca incepand de astazi, si pana in ziua de 26 noiembrie, au posibilitatea de a se bucura de noi oferte special pentru produsele care sunt listate in magazine. Vorbim despre oferte speciale care sunt oferite de catre cei de la Kaufland doar pentru clientii care au si carduri speciale, si doar pentru cei care au instalata inclusiv aplicatia in care sunt oferite aceste oferte de catre companie.

Kaufland: Anuntul de ULTIMA ORA cu care a SURPRINS Clientii

Kaufland permite crearea cardurilor digitale in oricare dintre magazinele sale din Romania, insa doar in aplicatia in care pot fi adaugate aceste carduri pot fi primite si ofertele speciale care sunt legate de ele, si nu vorbim despre chiar atat de putine. Cei de la Kaufland au grija sa ii tina ocupati mereu pe Romani cu cele mai bune promotii disponibile, astfel ca in cadrul aplicatiei unde poate fi adaugat si cardul digital sunt listate oferte bune la care nu v-ati fi gandit.

Kaufland stie foarte bune cat de dornici sunt romanii sa profite de toate aceste oferte grozave pe care le are, iar promotiile legate de cardurile digitale vin ca un bonus nesperat pentru foarte multi dintre cei care-si fac in mod constant cumparaturile din magazine. Stiti probabil deja despre numeroasele oferte pe care Kaufland le are exclusiv pentru cei care au carduri,  kiar voucherele acestea noi vin ca un bonus grozav de care ar trebui sa profite oricine acum.

Kaufland are, dupa cum v-am spus si mai sus, disponibile aceste vouchere speciale doar in perioada 20 – 26 noiembrie, asa ca trebuie sa profitati exclusiv in aceste zile, altfel veti pierde ocazia de a mai profita de oferte.