Nelu Tataru: Anuntul IMPORTANT pe care il ASTEPTAU Romanii

nelu tataru stabilizare val nelu tataru stabilizare val 2 coronavirus2 coronavirus

Nelu Tataru a facut un anunt foarte important pe care il asteptau foarte multi romani pana in momentul de fata, ministrul sanatatii oferind in sfarsit detalii cu privir ela modul in care restrictiile recente si-au facut, sau nu, resimtite efectele, iar conform lui, exista o stabilizare in ceea ce priveste numarul de cazuri noi.

Nelu Tataru spune ca in Romania valurile 1 si 2 s-au apropiat foarte mult iar de aceea vorbim acum despre o stabilizare a situatiei, insa lucrurile nu vor mai sta la fel si peste cateva saptamani, cand ar putea avea loc o noua crestere masiva, mai ales ca urmeaza sa aiba loc si alegerile parlamentare in viitorul foarte apropiat.

“Noi am apropiat valul unu de valul doi. Suntem într-o fază de stabilizare a numărului de cazuri la maxim la 9.000 – 10.000, după cum am vazut în ultima săptămână. Dar, în acelaşi timp, suntem şi în faza în care gestionăm cazurile care ajung în Terapie Intensivă. Acestea sunt cazurile care au apărut, să spunem, ca şi cazuri noi în urmă cu 10 – 14 zile şi s-au agravat.

Pe tot parcursul acestei pandemii, am avut momente în care fiind ocupate paturile de terapie intensivă din București, le-am dirijat către teritoriu sau județele limitrofe, acolo unde erau locuri. Terapia Intensivă este o secție unde e o dinamică continuă.”