Ring Fit Adventure: Solutia Nintendo pentru a face Fitness de Acasa, in Siguranta

Daca dupa atatea luni de stat in casa, esti in cautarea unui nou mod de a face exercitii fizice, care sa fie si distractiv, atunci Ring Fit Adventure ar putea fi exact ceea ce aveai nevoie in momentul de fata. Vorbim despre un concept creat de catre cei de la Nintendo pentru oamenii care vor sa faca exercitii fizice in propria casa, si sa se distreze in timp ce isi exerseaza muschii, iar Ring Fit Adventure le vine in ajutor.

Puteti vedea in clipuil video de mai sus ca ideea din spatele Ring Fit Adventure are la baza doua lucruri, un joc interactiv, si un Nintendo Switch, cu doua accesorii, Ring-Con si Leg Strap care va ajuta sa faceti exercitiile fizice. Ring Con este un unel la care atasati jumatate din Nintendo Switch, iar Leg Strap este o curea in care atasat cealalta jumatate, iar de aici incepe distractia cu Ring Fit Adventure, si mai important, imbunatatirea conditiei voastre fizice.

Jogging-ul nu mai trebuie in mod neaparat facut dimineata in frig, ci cu un Leg Strap pe picior in timp ce va plimbati prin lumea virtuala, si plina de pericole, creata de catre Nintendo pentru a va tine ocupati. Toata povestea incepe cu Ring-Con, care prin strangeri, sau trageri, viguroase va permite initial sa eliberati monstrul din Ring Fit Adventure, si apoi sa aveti grija ca niciun inamic nu va va sta in cale in misiunea voastra de a-l omora.

Ring Fit Adventure

Cu peste 100 de niveluri din 20 de locatii diferite, Ring Fit Adventure va pune in miscare toti muschii pentru ca va trebui sa va intindeti bine pentru a indeplini fiecare obiectiv din joc. Fie ca e vorba despre jogging, niste pozitii pentru yoga, genuflexiuni, ridicari, miscari laterale, fiecare dintre ele, in tandem cu Ring-Con, sau Leg Strap, sunt singura metoda prin care puteti parcurge Ring Fit Adventure, si prin care va puteti indeplini obiectivele.

Daca nu va place sa faceti exercitiile fizice singuri, nu e vreo problema, pentru ca in Ring Fit Adventure aveti posibilitatea de a face un fitness party la voi acasa, si atat voi, cat si prietenii, va puteti indeplini obiectivele pentru exercitiile fizice zilnice. Da, Ring Fit Adventure va permite sa va stabiliti si anumite obiective, in functie de tipurile de exercitii fizice zilnice pe care vreti sa le faceti, astfel ca nici macar nu va veti da seama cat de rapid trece timpul, si cat de mult va ajuta miscarea pentru sanatate.

Ring Fit Adventure este doar un joc, insa intr-o perioada precum cea prin care trece lumea, este cea mai buna metoda de a ramane in forma, dar si de a va distra in timp ce va protejati, totul in propria casa, gradina, balcon, sau oriunde mai vreti voi.