DIGI Romania: Veste ULUITOARE, e GRATUIT ce Parea IMPOSIBIL

DIGI Romania are o veste uluitoare pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce parea complet imposibil, insa este oferit gratuit chiar acum.

DIGI Romania integrare

DIGI Romania are o gama foarte variata de servicii pentru clientii din toata Romania, grupul de telecomunicatii bucurand cat de multa lume poate cu serviciile pe care le are, iar acum vorbim despre ceva cu adevarat special. Mai exact, cei de la DIGI Romania ofera pentru clientii din Romania, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, serviciul DIGI Storage, care permite stocarea de spatiu in cloud, pentru oricine doreste, la preturi surprinzator de mici in comparatie cu cele ale concurentei.

DIGI Romania ofera si diverse beneficii pentru cei dornici sa profite de spatiul de stocare pe care il ofera prin DIGI Storage, iar astazi vorbim despre unul care s-ar putea dovedi a fi extrem de interesant pentru multa lume. Mai exact, cei de la DIGI Romania au deci sa ofere pentru DIGI Storage posibilitatea de a face integrare si cu alte servicii de stocare de spatiu in cloud, astfel ca oricare dintre clienti isi poate extinde spatiul de stocare dincolo de limitele normale.

DIGI Romania: Veste ULUITOARE, e GRATUIT ce Parea IMPOSIBIL

DIGI Romania le ofera clientilor din Romania integrare cu Dropbox, One Drive, Google Drive sau Amazon Cloud Drive pentru DIGI Storage, simpla adaugare a conturilor existente facilitand conexiunea dintre cele doua infrastructuri de tip cloud. Mai mult decat atat, DIGI Romania le permite deasemenea clientilor sa-si conecteze inclusiv hard disk-uri externe la infrastructura sa pentru a-si extinde spatiul de stocare, deci vorbim despre un sistem foarte complex de care pot beneficia clientii.

DIGI Romania ofera prin DIGI Storage foarte multe optiuni in ceea ce priveste spatiul de stocare de care se pot bucura clientii sai, astfel ca vorbim despre vesti foarte bune pentru cei care chiar au nevoie de spatiu de stocare in cloud. Mai mult decat atat, DIGI Romania are si preturi foarte mici pentru spatiul de stocare pe care il putem cumpara in cloud, astfel ca ne putem bucura, in final, de o oferta grozava la un pret neasteptat de bun, chiar si pentru Romania.

DIGI Romania ofera aceasta integrare de ceva vreme, si nu o va elimina prea curand, astfel ca ne putem folosi de ea oricand avem nevoie, si totul la costuri mult mai mici decat si-ar putea imagina oricine in momentul de fata.