Vodafone: Anuntul IMPORTANT pentru Clienti, ce au GRATUIT

Vodafone are un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea, si cum profiti de tot.

Vodafone jucatori

Vodafone are un anunt foarte interesant pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre noi gratuitati pe care a decis sa le ofere pentru oameni, si ele sunt unele dintre cele mai bune de pana in acest moment. Mai exact, cei de la Vodafone au luat decizia de a le oferi romanilor posibilitatea de a castiga zeci de premii gratuite daca sunt atenti de Bucharest Gaming Week la tot ceea ce se intampla acolo, si daca aleg sa participe la concurs.

Vodafone transmite online intregul eveniment despre jocuri pe care il sponsorizeaza, astfel ca oricine poate sa vada tot ceea ce se intampla acolo, iar multumita acestei decizii, oricine poate sa si castige premiile pe care operatorul de telecomunicatii le ofera. Vodafone nu este la prima decizie de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca operatorul de telecomunicatii le-a mai oferit oamenilor posibilitatea de a castiga diverse premii interesante.

Vodafone: Anuntul IMPORTANT pentru Clienti, ce au GRATUIT

Vodafone i-a mai anuntat pe romanii din toata tara chiar acum vreo doua saptamani in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a castiga in mod gratuit diverse premii foarte interesante daca aleg sa fie activi in campania sa de promovare a jocurilor. Ideea celor de la Vodafone a fost una foarte interesanta, si multa lume a decis sa profite de situatie, si sa castige ceea ce a avut operatorul de oferit, iar desigur ca premiile n-au fost chiar atat de putine.

Vodafone sustine de ceva vreme jocurile online, dar si jucatorii, astfel ca tot ceea ce vedem acum n-ar trebui sa fie vreo surpriza pentru cineva, operatorul avand de multa vreme gratuitati speciale pentru cei care au fost atenti la campaniile sale. Vodafone a surprins multa lume cu decizia de a oferi in trecut premii pentru tot ceea ce a pregatit pentru toti romanii dornici sa profite de tot, iar acum face fix acelasi lucru, iar multi gameri sunt atenti la evenimente.

Vodafone desfasoara tot acest concurs doar in zilele de 21 si 22 noiembrie, deci nu aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a profita de tot ceea ce a pregatit operatorul, si exista totusi destul de multe surprize.