Carrefour: Veste GROZAVA de ULTIMA Ora catre Clientii Romani

Carrefour are o veste grozava, de ultima ora, pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a dezvaluit marele lant de hypermarkte-uri pentru noi.

Carrefour extindere

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania, cu milioane de romani care intra anual in hypermarket-urile sale pentru a-i cumpara produsele, iar pentru foarte multi dintre ei are o veste grozava. Mai exact, cei de la Carrefour au anuntat ca incepand de saptamana aceasta le ofera clientilor mai multe optiuni pentru a-si comanda cumparaturile.

Carrefour detine Bringo, cea mai mare platforma pentru livrari de cumparaturi din hypermarket-uri, iar pentru ca romanii au inceput sa comande tot mai multe produse in aceasta perioada, a decis sa extinda programul. In mod normal, Carrefour impusese un program care se termina la ora 20:00 in cazul Bringo, insa pana pe data de 5 decembrie a decis sa extinda programul si dupa aceasta ora, asa ca va puteti face cumparaturile mai tarziu.

Carrefour: Veste GROZAVA de ULTIMA Ora catre Clientii Romani

Carrefour a reusit sa transforme Bringo in principala solutie pentru clientii care vor sa-si comande produsele sale din propriile magazine, si livrarile se fac, de obicei, in 2 ore de la plasarea comenzii. Uneori e nevoie si de mai mult timp, daca exista foarte multe comenzi, sau daca locuiti intr-un oras cu mari congestii de trafic, insa per total, Bringo este o solutie excelenta pentru a comanda produsele Carrefour cu livrare in proria casa.

Carrefour nu are singurul serviciu de acest gen de pe piata, insa este cel mai bun dintre ele, iar cu programul extins, e clar de ce e usor de inteles ca mai multa lume va incepe sa comande produsele sale acasa. Carrefour vrea sa ii ajute pe romani sa-si faca cumparaturile mai mult din magazinele sale, chiar si cu livrare acasa, iar aceasta schimbare e una dintre cele mai bune pe care le-a gandit pentru serviciul sau de livrari la domiciliu.

Carrefour va mai imbunatati Bringo in timp, acest lucru fiind cat se poate de clar, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai dezvalui lantul de hypermarket-uri in cursul urmatoarelor saptamani de zile.