Netflix: 2 Zile de Acces GRATUIT pentru MILIOANE de Abonati

Netflix are o surpriza uriasa pentru milioane de abonati din toata lumea, iata cand a decis sa ofere 2 zile de acces gratuit la platforma pentru ei.

Netflix gratis

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere, a facut un anunt foarte important pentru toata lumea, unul de care ar trebui sa stii chiar acum, pentru ca vine ca o veste grozava pentru oricine e interesat sa afle asta. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat ca ofera 2 zile de gratuitate pentru abonatii care sunt interesati sa urmareasca filmele si serialele din platforma sa, iar aceasta promotie urmeaza sa inceapa in data de 5 decembrie.

Netflix a anuntat ca initial va oferi aceasta promotie cu 2 zile de acces gratuit doar in India, o tara cu milioane, peste milioane, de abonati ai companiei americane, acolo fiind o batalie foarte dura pentru a atrace clienti noi. Cei de la Netflix incearca sa convinga tot mai multa lume sa devina activa in platforma sa, astfel ca timp de 2 zile oricine va putea vedea filmele si serialele din platforma fara a plati vreun ban pentru acest benficiu serios.

Netflix: 2 Zile de Acces GRATUIT pentru MILIOANE de Abonati

Netflix nu are cele mai ieftine abonamente din India in momentul de fata, si asta desigur ca nu a bucurat foarte multa lume, dar pe de alta parte, cele 2 zile de acces gratuit ar putea convinge unii oameni cu privire la oportunitatea activarii unui abonament, sau nu. Netflix era in centrul unor zvonuri de acest gen acum cateva luni, cand ni s-a spus ca ar putea sa faca ofere o promotie de acest gen, iar acum avem si confirmarea clara a faptului ca se intampla asta.

Netflix surprinde foarte multa lume cu promotia sa, insa e posibil ca totul sa fie doar un inceput pentru a oferi promotii similare si in alte zone de pe glob, India fiind de obicei folosita ca tara de test de catre companie, si multe altele. De obicei, mai tot ceea ce era oferit acolo ajungea si in multe alte tari de pe glob, astfel ca multa lume asteapta cu interes sa vada daca promotia va fi extinsa si in alte zone de pe glob.

Netflix nu a dat de inteles vreodata ca ar intentiona sa faca acest lucru, insa iata ca de aceasta data lucrurile se intampla intr-un cu totul alt mod din dorinta companiei de a atrage si mai multi abonati.