Vodafone: Clientii Romani SURPRINSI cu Noua Veste UIMITOARE

Vodafone ii surprinde pe clientii din toata Romania cu o noua veste grozava despre care toata lumea trebuie sa stie, iata ce transmite si acum.

Vodafone motivare

Vodafone are o noua veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca vine ca o surpriza pentru foarte multa lume, fie ca ii sunt clienti, fie ca nu. Dupa ce a cumparat UPC, Vodafone a lansat o serie de promotii extrem de interesante pentru toata lumea, ele venind ca surprize foarte bune pentru romani, iar acum vorbim despre una noua despre care ar trebui sa stiti acum.

Vodafone anunta ca le ofera clientilor care incheie abonamente Vodafone One nu mai putin de 12 luni de Netflix gratuit, da ati citit bine, o perioada de gratuitate extrem de mare pentru cei interesati de serviciile sale. Vodafone a lansat destul de recent abonamentele Vodafone One, iar acum incearca sa atraga cat mai multi abonati pentru ele, si cu oferte de acest gen, nu prea exista motive sa credem ca nu are sansa de a convinge oamenii.

Vodafone: Clientii Romani SURPRINSI cu Noua Veste UIMITOARE

Vodafone a lansat si un mediabox special pentru cei care-i folosesc serviciile de televiziune in momentul de fata, iar acesta vine cu foarte, foarte multe beneficii pentru toata lumea, astfel ca merita din plin sa il incercati. Separat de Netflix gratuit pentru o perioada de 12 luni de zile, cei de la Vodafone le ofera clientilor din toata Romania si alte beneficii pentru abonamentele de televiziune, si exista multe motive sa decideti sa incercati tot ceea ce este oferit acum.

Vodafone vrea sa convinga tot mai multi clienti sa-i foloseasca serviciile de televiziune, sau de internet, acesta fiind motivul pentru care a cumparat UPC, iar pana acum a venit cu oferte extrem de bune. Vodafone e si singurul operator de telecomunicatii care are trei canale 4K disponibile in grila sa de programe, ceva ce nu vezi foarte des, insa iata ca se intampla, si separat de asta exista multe alte beneficii de care pot profita clientii.

Vodafone are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti dornici sa profitati de tot, ar fi bine sa va grabiti inainte ca ea sa dispara in totalitate.