Samsung GALAXY S21: OFICIAL, Confirmarea Lansarii GRABITE

Samsung GALAXY S21 are parte de o veste extrem de buna astazi, iar asta pentru ca vorbim despre o confirmare a faptului ca lansarea telefoanelor este grabita.

Samsung GALAXY S21 graba

Samsung GALAXY S21 este viitoarea serie de telefoane mobile la care lucreaza compania Samsung in momentul de fata, ea fiind extrem de asteptata de catre foarte multi dintre fanii gigantului sud-coreean, iar astazi vine o informatie foarte interesanta. Mai exact, in India a fost certificata prima versiune a seriei Samsung GALAXY S21 care va fi lansata pentru clienti, astfel ca vorbim despre un prim pas facut de catre coreeni pentru a aduce telefonul pe piat.a

Samsung GALAXY S21 este in centrul unor zvonuri care spun ca lansarea urmeaza sa aiba loc in ianuarie, mai exact pe 14 ianuarie, iar aceasta certificare timpurie pentru modele vine doar sa confirme ca lucrurile ar trebui sa stea asa. In mod normal, Samsung GALAXY S21 era asteptat pentru o prezentare pe final de februarie, si o lansare in martie, insa e posibil ca ambele sa aiba loc in ianuarie, sau la mijlocul lunii ianuarie, si inceputul lunii martie.

Samsung GALAXY S21: OFICIAL, Confirmarea Lansarii GRABITE

Samsung GALAXY S21 graba lansare

Samsung GALAXY S21 de culoare Vanilla este modelul certificat de catre autoritatile indiene pentru a fi pus in vanzare pentru clientii din intreaga lume, astfel ca vorbim despre o decizie foarte interesanta ce vine de la ele. Samsung GALAXY S21 lansat in ianuarie in loc de februarie/martie, ar fi o surpriza uriasa pentru foarte multa lume, dar dorinta coreenilor de a aduce telefoanele mult mai rapid pe piata este clara, si are in spate pandemia de Coronavirus.

Samsung GALAXY S21 este o serie de telefoane foarte asteptata in lumea intreaga de catre foarte multa lume, si e normal ca lucrurile sa fie asa din moment ce seria anterioara a fost lansata cu aproximativ 8 luni de zile in urma, deci oamenii vor ceva nou. Cat de rapid va veni seria noua nu stim inca sigur, dar e destul de clar faptul ca pentru Samsung GALAXY S21 ne putem astepta la surprize extrem de interesante din partea companiei coreene, si ele nu vor intarzia sa apara.

Samsung GALAXY S21 este o serie de telefoane care va fi lansata in trei modele, una standard, una Plus, si una Ultra, asa ca vom avea mai mult ca sigur parte de multe informatii despre ele prezentate in avans.