WhatsApp: TRUCUL SECRET care-ti va SCHIMBA TOTAL Telefonul

WhatsApp are un truc secret care-ti va schimba total telefonul, iata ce nu stiai ca poti face, si cat de mult te ajuta in momentul de fata.

whatsapp oprire

WhatsApp are un truc secret extrem de util pentru foarte multa lume, insa din pacate nu toti cei care folosesc aplicatia stiu despre ceea ce pot obtine in momentul in care acceseaza acest truc din telefoane. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat pentru aplicatia disponibila pe telefoanele iPhone si Android o noua functie speciala care le permite utilizatorilor sa aleaga ca filmele si pozele primite prin platforma sa nu fie descarcare in telefoane.

WhatsApp le descarca in mod automat daca nu modificati acaesta setare, astfel ca indiferent ce primiti de la prieteni in conversatii, acel continut va fi salvat in dispozitivele voastre, in biblioteca foto – video. Asta inseamna ca vetia vea foarte mult spatiu ocupat de catre filme si clipuri video de care nu aveti cu adevarat nevoie, si asta v-ar putea impiedica sa instalati alte aplicatii, sa descarcati muzica, sa inregistrati poze si filme, si nu doar atat.

WhatsApp: TRUCUL SECRET care-ti va SCHIMBA TOTAL Telefonul

WhatsApp a gandit totul cu activare automata cand instalam aplicatia in telefoane, dar desigur ca exista si o optiune pentru a dezactiva aceasta functie, si continutul nu mai este salvat in mod automat in telefoanele noastre. Cei de la WhatsApp ofera aceasta functionalitate in oricare dintre dispozitivele care au instalata aplicatia, astfel ca din meniul de setari al aplicatiei pentru iPhone si Android puteti modifica functionalitatea, astfel incat continutul sa nu fie descarcat automat.

WhatsApp nu a primit prea multe laude pentru decizia de a ii obliga pe utilizatori sa descarce filmele si pozele in mod automat in propriile telefoane, astfel ca trucul acesta iti va fi extrem de util. Chiar daca nu folosesti WhatsApp in mod regulat pentru a vorbi cu multa lume, nu conteaza cine, si ce iti trimite, daca nu te folosesti de acest truc, tot continutul multimedia va fi desacrcat automat in dispozitivultau, chiar daca nu vrei asta.

WhatsApp a implementat chiar recent o serie de noi functii menite sa simplifice viata oamenilor care vor sa-si goleasca telefoanele de poze si clipuri video inutile, si ar fi bine sa profitati de ea cat este disponibila.