Vodafone: Surpriza GROZAVA Nestiuta de MILIOANE de Clienti

Vodafone are milioane de clienti din toata Romania care nu stiau ca primesc in mod gratuit un beneficiu grozav care este de foarte mare ajutor.

Vodafone hotspot

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar pentru milioane dintre clienti exista o surpriza grozava, si gratuita, de care foarte multi nu stiau. Vodafone le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura in mod gratuit de un serviciu pe care nu chiar orice operator de telecomunicatii il are la dispozitie acum, mai exact, o retea nationala de hotspot-uri WiFi gratuite, la care se pot loga clientii.

Vodafone are hotspot-uri WiFi gratuite pentru clientii sai in diverse zone din Romania, acestea fiind in general disponibile in magazinele operatorului, langa hoteluri, baruri, restaurante, mall-uri, sau aeroporturi. Vodafone spune ca toti clientii sai se pot bucura de internet gratuit de mare viteza multumita acestei retele nationale de hotspot-uri WiFi gratuite, fara a spune si ce fel de viteze ofera, desi e destul de clar faptul ca vorbim despre latime de banda mare.

Vodafone: Surpriza GROZAVA Nestiuta de MILIOANE de Clienti

Vodafone are oricum o retea nationala 4G foarte buna, cu viteze foarte bune de internet pentru toata lumea, astfel ca utilizarea hotspot-urilor WiFi probabil ca nu este o prioritate pentru multi, dar e bine de stiut ca exista optiunea de a le folosi. Vodafone a facut aceasta retea in perioada in care vitezele de internet mobil nu erau dintre cele mai bune, insa felul in care au evoluat retelele de telecomunicatii de-a lungul timpului ne-a adus in punctul in care nu prea mai e nevoie de ele.

Vodafone are totusi aceste retele pentru cei care stau la hoteluri cu laptop-urile, pentru cei care vor sa faca streaming pe telefoane si tablete, in cazul hotspot-urilor sale traficul de internet nefiind contorizat. Acesta este cel mai mare beneficiu pe care il ofera hotspot-urile WiFi pentru clientii din toata Romania, Vodafone avand totusi abonamente si extraoptiuni la cartele care ofera trafic foarte mult, mult mai mult decat ar avea oricum un utilizator obisnuit nevoie.

Vodafone are aceste retele de hotspot-uri WiFi de ceva vreme, dar e greu de spus daca o va mai extinde, mai ales ca urmeaza sa fie extinsa reteaua 5G, care ofera viteze de internet cu mult, mult mai mari.