Calea Lactee: Toata Omenirea BLOCATA de un INCREDIBIL Anunt

Calea Lactee este in centrul unui anunt foarte important care a blocat toata omenirea, iata dezvaluirea incredibila facuta de catre oamenii de stiinta.

Calea Lactee contorsionare

Calea Lactee este in centrul unui nou anunt incredibil care a blocat foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre o situatie care a fost abia recent descoperita de catre oamenii de stiinta. Conform unor informatii recente, se pare ca acum aproximativ 700 de milioane de ani Calea Lactee s-a ciocnit cu o alta galaxie de dimensiuni mult mai mici, iar asta a afectat felul in care ea a evoluat de-a lungul timpului in ceea ce vedem in momentul de fata.

Calea Lactee trece printr-un proces violent de contorsionare din cauza acestei coliziuni care s-a intamplat cu mult timp inainte ca oamenii sa studieze cu atat de mare atentie cerul. Galaxia de dimensiuni mai mici se numeste “norul Magellanic”, aceasta existand in continuare chiar si dupa coliziunea cu Calea Lactee, iar dovada faptului ca a existat o coliziune intre cele doua galaxii a fost obtinuta prin analizarea spatiului cosmic, dar si printr-o simulare.

Calea Lactee: Toata Omenirea BLOCATA de un INCREDIBIL Anunt

Calea Lactee a fost pana acum in centrul unor teorii care spuneau ca ea se afla intr-o stare de echilibru in momentul de fata, insa realitatea este ca lucrurile stau cu mult diferit. Procesul prin care trece Calea Lactee in momentul de fata este foarte departe de a se fi terminat, si nu exista dovezi ale faptului ca acest lucru se va schimba prea curand, avand in vedere cat de violent a fos tmodul in care cele doua galaxii s-au ciocnit.

“Această descoperire rupe cu siguranță vraja că galaxia noastră se află într-un fel de stare de echilibru. De fapt, recenta cădere a LMC provoacă perturbări violente pe Calea Lactee. Înțelegerea acestora ne poate oferi o viziune de neegalat asupra distribuției materiei întunecate în ambele galaxii.”

Calea Lactee si-ar mai putea schimba intr-o buna masura forma din cauza acestui proces care este foarte departe de a se termina, astfel ca ramane de vazut ce vor mai observa oamenii de stiinta. Foarte clar este totusi faptul ca galaxia Calea Lactee nu a avut parte de o istorie chiar atat de simpla precum a crezut multa lume, realitatea fiind ca ea a trecut, si inca trece, printr-un foarte complex proces de contorsionare din cauza acestei coliziuni.

Calea Lactee ramane in centrul atentiei cercetatorilor, care o vor monitoriza cu si mai mare atentie in perioada urmatoare, iar asta ne va aduce si mai multe informatii importante despre ea in viitor.