DACIA Duster 2021: Veste foarte PROASTA pentru Noile Masini

DACIA Duster 2021 are parte de o veste foarte proasta astazi, iata ce trebuie sa stii in legatura cu lansarea noilor modele de masini de la Mioveni.

DACIA Duster 2021 tehnica

DACIA Duster 2021, urmatorul model de SUV pe care DACIA se pregateste sa il lanseze pentru clientii din toata Europa, si nu numai, are astazi parte de o veste foarte proasta, din pacate. Mai exact, dei se spera ca DACIA Duster 2021 ar urma sa fie lansata intr-o versiune cu motorizare hibrida, se pare ca in realitate acest lucru nu ar urma sa se intample pentru ca e cam imposibil, din pacate pentru toti clientii care asteapta aceasta schimbare importanta.

DACIA Duster 2021 nu va fi lansata intr-o versiune hibrid pentru ca platforma necesara pentru implementarea unei asemenea motorizari va fi folosita in SUV-urile companiei romanesti abia din 2024, sau 2025. Platforma CMF-B a producatorului francez Renault urmeaza sa fie folosita pentru a aduce motorizarea hibrid si in modelele de la DACIA, insa acest lucru nu se va intampla cu DACIA Duster 2021, ci abia cu modelul de generatie a treia.

DACIA Duster 2021: Veste foarte PROASTA pentru Noile Masini

DACIA Duster 2021 va fi o versiune facelift in care se vor implementa multe schimbari bune pentru clientii care sunt dornici sa cumpere masinile, insa trecerea la o tehnologie hibrid inca ramane foarte departe. Asta si pentru ca e nevoie de modificarea procesului de productie din fabricile DACIA pentru ca masinile de acest gen sa poata fi fabricate, iar DACIA Duster 2021 nu intra in categoria celor pentru care se poate face asta, cel putin deocamdata.

DACIA Duster 2021 va veni totusi cu alte schimbari foarte interesante pentru clientii care vor dori sa o cumpere, multe schimbari fiind facute pentru design, si unele inclusiv pe partea de tehnologii noi. Desigur ca vor mai fi si alte schimbari importante pentru DACIA Duster 2021 in versiunea de anul viitor, iar asta pentru ca DACIA vrea sa “improspateze” seria de SUV_uri pentru a si creste vanzarile incepand din cursul anului viitor.

DACIA Duster 2021 va fi prezentata undeva in a doua parte a anului viitor, cu lansare tot pe atunci, insa deocamdata nu se cunosc prea multe detalii cu privire la planurile finale pe care le are compania in legatura cu automobilul.