iPhone 12 Pro: Iata CAT Costa Productia Noului Telefon Apple

iPhone 12 Pro: Iata CAT Costa Productia Noului Telefon Apple

iPhone 12 Pro este unul dintre noile modele de telefoane ale Apple care inregistreaza vanzarile cele mai bune in momentul de fata, si asta e normal daca ne gandim ca ofera si aproape toate noutatile importante, la un pret destul de decent.

iPhone 12 Pro are un pret de vanzare de 1000 – 1100 de euro, in functie de tara din care este cumparat, insa cand vine vorba despre pretul de productie, ei bine vorbim despre doar 406 dolari platiti de catre compania Apple pentru a fabrica modelele.

iPhone 12 Pro are o marja de cost mult mai mica decat pretul efectiv de vanzare, ceva ce la Apple vedem in mod constant de cativa ani de zile, compania reusind sa faca profit extrem de bun de pe urma telefoanelor iPhone pe care le comercializeaza in toata lumea.

iPhone 12 Pro este doar un nou exemplu al faptului ca Apple stie cum sa scoata bani de pe urma clientilor care-i cumpara produsele, fie ca este vorba despre telefoanele iPhone, sau alte dispozitive pe care le pune la vanzare in fiecare trimestru fiscal.

“Costul iPhone 12 Pro high-end este de 406 USD, din care componentele sud-coreene și americane reprezintă 26,8% și, respectiv, 21,9% din valoare, potrivit Fomalhaut. În comparație cu iPhone 11, care avea un ecran LCD și a fost pus în vânzare în toamna anului trecut, cota sud-coreeană a crescut cu 9,1 puncte procentuale, în timp ce cifra pentru piesele din SUA a scăzut cu 3,9 puncte.”

iPhone 12 Pro este un telefon foarte cautat, si asta nu se va schimba prea curand, in ciuda acestei dezvaluiri, deoarece realitatea este ca in cazul fiecarui producator de telefoane vorbim despre marje de profit similare cu produsele puse la vanzare.