Raiffeisen Bank: Anuntul cu o Veste PROASTA pentru Clienti

Raiffeisen Bank a publicat astazi un anunt important care vine si cu o veste proasta pentru clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

Raiffeisen Bank google

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, cu un numar considerabil de clienti in toata tara, iar astazi a facut un anunt care nu e tocmai o veste buna pentru multi clienti. Cei de la Raiffeisen Bank le aduc aminte clientilor ca pot folosi aplicatia RaiPay pentru a face plati mobile cu telefoanele care au sistem de operare Android, iar asta pentru ca banca inca nu a integrat Google Pay pentru ei.

Raiffeisen Bank este una dintre bancile la care Google Pay inca nu a ajuns, din pacate, iar asta desi luna aceasta mai multe banci importante din Romania au lansat acest sistem de plati pentru clientii cu telefoane Android. Cei de la Raiffeisen Bank au implementat de ceva vreme posibilitatea de a face plati mobile folosind iPhone si Apple Pay, nefiind totusi printre primii care au lansat sistemul, iar acelasi lucru se intampla si in cazul Google Pay in Romania.

Raiffeisen Bank: Anuntul cu o Veste PROASTA pentru Clienti

Raiffeisen Bank inca isi promoveaza propria solutie de plati mobile cu telefoanele Android, care desigur ca e inferioara Google Pay, neavand integrare web la fel de larga, si desigur nici in cadrul Google Play Store. Separat de toate acestea, Raiffeisen Bank le permite totusi clientilor sa faca plati simple la POS-uri, adica fix ceea ce vedem si de la Google Pay, insa functionalitatea aplicatiei sale RaiPay se limiteaza doar la atat, din pacate.

Raiffeisen Bank nu a anuntat deocamdata daca intentioneaza sa integreze si Google Pay pentru a le permite clientilor sai sa faca plati mobile cu telefoanele Android prin acest sistem, insa mai mult ca sigur o va face. Desigur ca e nevoie de multa rabdare pana cand totul va fi disponibil in mod oficial pentru toata lumea, asa ca ramane sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru ca totul sa fie dus la indeplinire de catre banca pentru a-i multumi pe clienti.

Raiffeisen Bank are o multitudine de alte servicii pentru telefoanele mobile ale clientilor, asa ca e de asteptat ca si Google Pay sa fie oferit pentru toata lumea destul de curand, asa cum e normal in situatiile de acest gen.