Politia Romana: atentionare de iarna pentru toti soferii romani

Politia Romana atentionare cauciucuri lumini intampinare

Politia Romana a emis astazi o noua atentionare foarte importanta pentru toti soferii din Romania, una despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca autoritatile au inceput deja sa patruleze pe strazi pentru a vedea daca soferii respecta regulile.

“În cea mai minunată perioadă a anului, în sezonul luminițelor, trebuie să le avem în vedere, în primul rând, pe cele care garantează o parte din siguranța noastră în trafic.

Pentru a ne bucura în continuare de călătorii spre cei dragi și cu cei dragi, dacă ne aflăm în trafic pe autostrăzi, pe drumurile expres și pe cele naționale europene (E) ca șoferi, suntem obligați să folosim, și în timpul zilei, luminile de întâlnire sau luminile pentru circulația diurnă.

De asemenea, în acest sezon și nu numai, pe timp de ceață densă, atunci când plouă torențial, ninge abundent ori în alte condiții care reduc vizibilitatea pe drum, luminile de întâlnire și cele de ceață sunt absolut necesare.

Curăţaţi în permanenţă farurile şi blocurile de semnalizare şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie – climatizare!

Vă suntem recunoscători celor care sunteți atenți la nevoile și siguranța celorlalți în trafic, prin exemplul personal!”