DIGI Romania: Clientii Vizati de o AVERTIZARE de ULTIMA ORA

DIGI Romania are o avertizare de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si cat de important este pentur tine.

DIGI Romania integrare

DIGI Romania are pentru milioane de clienti din toata Romania o atentionare de ultima ora despre care trebuie sa stii chiar acum pentru ca este menita sa ajunga la cunostinta tuturor, mai ales ca e ceva care este si de mare ajutor. Cei de la DIGI Romania duc o lupta de protejare a clientilor impotriva fraudelor care se folosesc de identitatea sa pentru a pacali romanii, si a le fura banii, sau datele personale, aceste atacuri fiind tot mai dese in ultima perioada.

DIGI Romania are o serie de recomandari pe website-ul sau cu privire la aceasta problema, iar prima dintre ele vizeaza concursurile false care folosesc identitatea sa, compania cerandu-le romanilor sa fie vigilenti. DIGI Romania le spune clientilor ca daca le spune cineva ca au castigat vreun premiu la un concurs al companiei, sa verifice intai daca au participat la acel concurs, si mai poi daca el este unul 100% real, altfel risca sa aiba datele personale furate.

DIGI Romania: Clientii Vizati de o AVERTIZARE de ULTIMA ORA

DIGI Romania le spune romanilor sa nu comunice prin telefon, SMS, email, WhatsApp, etc, informatii personale precum numarul de telefon, CNP, serie si numar de buletin, etc, iar asta pentru ca prin ele se pot fura inclusiv bani. O alta recomandare extrem de importanta care vine de la DIGI Romania este ca romanii sa nu faca plati bancare catre persoane cu care au vorbit doar prin telefon, si email, si care se prezinta drept reprezentanti ai companiei, angajatii sai necerand asemenea lucruri.

DIGI Romania le spune romanilor ca daca la un moment dat identifica o tentativa de frauda, sa se adreseze organelor de politie, astfel incat persoanele care fac aceste lucruri sa fie opriti din a pacali si alti oameni. In final, DIGI Romania le spune clientilor ca pentru a afla orice fel de informatii cu privire la concursurile, promotiile, etc, pe care le desfasoara, numerele sale de telefon pentru relatii cu clientii sunt cea mai buna solutie pentru apelare.

DIGI Romania vine cu aceste recomandari pentru ca au fost mai mult ca sigur multe probleme cu fraudele comise in ultimele luni de catre diverse persoane, asa ca acum compania incearca sa ii protejeze pe toti romanii.