Orange: Veste GROZAVA pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Orange are o veste grozava pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce a anuntat operatorul de telecomunicatii pentru noi toti acum.

Orange optiune

Orange are o veste grozava pentru milioanele de clienti din Romania, una care vine ca o foarte mare si buna surpriza in aceasta perioada, mai ales prin prisma marelui beneficiu pe care il aduce. Cei de la Orange le reamintesc tuturor clientilor din Romania, prin aceasta pagina, ca Google Play Store are reduceri in aceasta perioada, pana pe 1 decembrie, si ca oricare dintre jocurile disponibile acolo pot fi cumparate de catre clientii sai folosindu-si doar numarul de telefon.

Orange a implementat ceea ce in strainatate se numeste “carrier billing”, adica un serviciu prin care clientii pot cumpara aplicatii pentru telefoane, sau alte servicii, si platesc pretul acestora prin factura lunara a abonamentului de telefonie, sau creditul prepay. Ideea este una foarte buna pentru cei care nu au un card bancar care sa poata fi folosit pentru plati online, daca mai exista asa ceva, sau cei care nu au un cont bancar, iar Orange le vine in ajutor.

Orange: Veste GROZAVA pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Orange a implementat de aceva vreme acest sistem pentru clientii sai din toata Romania, si desigur ca exista destui oameni care profita de el pentru a plati pentru diverse servicii de care se bucura in momentul de fata. Aceste tipuri de servicii nu sunt noi, ba din contra, sunt chiar destul de vechi, insa operatorii ca Orange sunt dornici sa ii ajute pe clienti sa poata plati mai usor pentru aplicatii, sau alte servicii, fara sa-si bata capul cu prea multe.

Orange ofera aceasta optiune de plata pentru toti clientii sai din toata Romania in momentul de fata, astfel ca oricine e interesat sa scape mai usor de platile de acest gen, poate alege acea optiune de plata dintre cele disponibile in Google Play Store. E important sa stiti de la bun inceput ce anume vreti sa faceti in ceea ce priveste achizitiile de acest gen pentru a nu va bate prea mult capul cu platile cand ajungeti la final si vreti sa va bucurati de continut.

Orange este unul dintre foarte putinii operatori de telecomunicatii din tara noastra care ofera o asemenea optiune de plata, asa ca ar fi bine sa profitati de ea cat inca mai este disponibila pentru utilizare.