DACIA Duster: FOTO INCREDIBILE cu Modelul de Generatie a 3-a

DACIA Duster apare astazi in noi imagini incredibile care ne prezinta modelul de generatie a 3-a cu design-ul modern care este folosit pentru Logan 3.

DACIA Duster generatie

DACIA Duster va fi lansat intr-o noua versiune in cursul urmatorilor ani, generatia a 3-a fiind deja in lucru la producatorul roman, iar asteptarile sunt uriase in ceea ce o priveste, lucru perfect normal de altfel. Generatia a 3-a a DACIA Duster urmeaza sa vina cu multe schimbari foarte importante pentru clientii din toata lumea, iar in baza a ceea ce am aflat pana acum, se pare ca vom avea parte de surprize extrem de interesante, de la design, la componente interne.

DACIA Duster este prezentata in imaginile de mai jos asa cum ar putea arata daca generatia a 3-a va fi facuta in baza design-ului care este utilizat la Sandero 3 in momentul de fata, si vorbim despre un upgrade foarte interesant. Design-ul pe care-l vedeti nu e nici pe departe necunoscut, nu e 100% cel pe care-l stim de la Sandero si Logan, dar imprumuta foarte multe elemente, care ar transforma DACIA Duster intr-o masina complet noua.

DACIA Duster: FOTO INCREDIBILE cu Modelul de Generatie a 3-a

DACIA Duster generatie 3

DACIA Duster este un suv extrem de popular in momentul de fata, ceva ce foarte multa lume stie deja, insa schimbarile care sunt anuntate acum de catre diverse zvonuri, ne arata ca generatia a 3-a va schimba chiar totul. DACIA Duster ar putea fi oferita in generatia a 3-a ca o masina care sa fie cu adevarat demna de anul 2024/2025, atunci cand este asteptata lansarea sa de catre clientii din toata Europa, cei de la DACIA lucrand intens la toate aceste schimbari.

DACIA Duster va avea generatia a 3-a lansata la peste un deceniu din momentul in care generatia a 2-a a fost pusa in vanzare, cea mai lunga perioada de “asteptare” intre upgrade-urile pentru modelele de masini. Daca DACIA Duster va arata asa in versiunea care este pregatita pentru lansare peste 4/5 ani, atunci mai mult ca sigur vom vedea interes foarte mare din partea tuturor celor care sunt interesati de SUV-urile producatorului roman.

DACIA Duster va avea pana atunci lansata o versiune facelift de catre cei de la DACIA, insa acest model nu va avea schimbari chiar atat de importante precum cele pe care le vedem in cadrul acestor imagini.