PS5: Functia SECRETA de care Jucatorii NU au STIUT pana Acum

PS5 browser

PS5 are o functie secreta despre care jucatorii nu au stiut absolut nimic pana recent, iar asta in conditiile in care ea exista in consola inca din momentul in care a fost lansata, si este una destul de interesanta, atat de interesanta incat e bine sa stii despre ea.

PS5 are ascuns in sistemul sau de operare si un browser pentru navigare pe internet, acesta putand fi controlat direct de pe gamepad-ul care este folosit pentru a controla in totalitate consola, si puteti vedea mai jos cum arata o imagine ce descrie metoda de control.

PS5 poate avea acest sistem folosit de catre utilizatori pentru a naviga oriunde pe internet in momentul de fata, desi experienta nu va fi una tocmai grozava, macar exista aceasta optiune pentru cei interesati sa profite de ea, browserul fiind oferit din motive care nu sunt legate de jocuri.

PS5 are browserul integrat pentru a facilita logarea in conturi din diverse servicii web, iar accesarea sa se face din sectiunea pentru administrarea contului de utilizator, acolo unde putem face legatura cu un cont Twitter, accesarea acestei optiuni afisand si browserul pentru logare in cont.

PS5 browser navigare

PS5 nu are alta metoda de accesare a acestui browser, cel putin nu deocamdata, astfel ca daca vreti in mod neaparat sa accesati acea sectiune, alta optiune in afara de aceasta nu exista in momentul de fata, asa ca va puteti folosi de ea cu acest scop.