GTA 6 GRATUIT ? Anuntul care a UIMIT Fanii Rockstar Games

gta 6 liber

GTA 6 este cel mai asteptat joc pentru console in momentul de fata, iar desi titlul este inca doar in plin proces de dezvoltare, fara a exista vreo sansa de a fi lansat foarte curand, iata ca tot continua sa apara informatii cu privire la el, si ceea ce ar urma sa ne aduca.

GTA 6 ar putea fi oferit si intr-o versiune gratuita, conform unuia dintre directorii care supravegheaza dezvoltarea titlului in momentul de fata, iar vestea vine ca una extrem de interesanta, si entuziasmanta pentru multi dintre jucatorii care-l asteapta.

GTA 6 ar putea fi oferit gratuit pentru ca Rockstar Games sa adune o baza mare de jucatori inca de la bun inceput, si sa genereze bani din versiunea online a titlului, asa cum face in momentul de fata cu GTA 5, si are un succes surprinzator de mare in toata lumea.

GTA 6 intr-o versiune gratuita ar putea avea continut limitat pentru jucatorii care decid sa instaleze jocul, urmand a plati pentru a avea acces la versiunea completa, dar desigur ca deocamdata nu exista informatii care sa sugereze exact ceea ce urmeaza sa se intample.

GTA 6 ar putea fi lansat undeva prin 2022, cel tarziu, iar asta si pentru ca vorbim despre un titlu care este foarte dificil de finalizat de catre cei de la Rockstar Games, compania americana lucrand de ceva vreme la el, insa povestea pregatita nu e deocamdata completa.