LIDL Romania: SURPRIZA Uriasa, si ce Ofera GRATUIT Romanilor

LIDL Romania are o surpriza uriasa pentru clientii din toata tara in toate magazinele, si iata ce ofera gratuit chiar acum pentru toti cei interesati.

LIDL Romania nicolae

LIDL Romania continua sa-i surprinda in mod pozitiv pe romanii din toata tara, astfel ca acum vorbim despre o noua veste grozava pentru noi toti, iar asta deoarece in magazinele sale ajung noi produse surpriza pentru romani. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor noi produse speciale pentru Mos Nicolae, ele urmand a fi disponibile chiar din cursul zilei de joi, 3 decembrie, pentru cei care vor sa faca si cadouri frumoase celor dragi.

LIDL Romania are pentru clientii din toata Romania o serie de produse care vor fi oferite in toate magazinele, si vorbim nu doar despre dulciuri de Mos Nicolae, asa cum se fac in general cadourile, ci si despre alte tipuri de produse. LIDL Romania a facut o selectie destul de interesanta de produse pentru Mos Nicolae de care oricine se va putea bucura, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu mare atentie la ceea ce este oferit, pentru a face si alegerile potrivite.

LIDL Romania: SURPRIZA Uriasa, si ce Ofera GRATUIT Romanilor

LIDL Romania nicolae cadouri

LIDL Romania nu se opreste aici totusi, iar asta pentru ca separat de produsele de Mos Nicolae, a decis sa le ofere gratuit clientilor si altceva special, mai exact premii pentru cei care ii ofera feedback privind experienta din magazine. LIDL Romania le ofera romanilor posibilitatea de a castiga vouchere de cumparturi in valoare de 100 de LEI fiecare, plus o tableta Samsung GALAXY Tab S6 Lite, iar procesul este unul foarte simplu.

LIDL Romania are pe website-ul sau o sectiune speciala in cadrul careia le permite clientilor sa se inscrie pentru a putea castiga aceste premii, dar trebuie sa spuna si ce experienta de cumparaturi au avut in magazine. Fie ca a fost vorba despre o experienta buna, fie ca au avut diverse probleme, cei de la LIDL Romania vor sa afle de la oameni cum a decurs totul, pentru a face imbunatatiri, daca e cazul sa faca vreo modificare de acest gen.

LIDL Romania mai are si alte surprize interesante pregatite pentru perioada sarbatorilor de iarna pentru romani, si avand in vedere ca am intrat deja in luna Craciunului, sigur ne asteapta saptamani foarte interesante.