DACIA Taliant: Modelul SPECIAL care NU EXISTA si in Romania

DACIA Taliant este un model special din gama de masini DACIA, care nu exista in Romania, iata ce decizie foarte importanta a fost luata de Renault.

DACIA Taliant lansare

DACIA Taliant este un model special al DACIA Logan 3 pe care cei de la Renault l-au facut pentru a genera noi vanzari pentru linia de automobile pe care o au, insa din pacate el nu este comercializat si in Romania. DACIA Taliant este o versiune care va fi comercializata sub brand-ul Renault de catre grupul francez in diverse zone de pe glob, acolo unde brand-ul DACIA nu este la fel de puternic, si e nevoie de ceva diferit pentru a atrage atentia cu masinile.

DACIA Taliant va fi vandut in America de Sud cu denumirea Renault Taliant, asa cum este pus in vanzare si Duster sub acelasi brand pe acest continent, iar asta pentru ca brand-ul DACIA nu reprezinta nimic acolo acum. DACIA Taliant este o masina care va fi aproximativ identica cu DACIA Logan 3, iar asta pentru ca nici nu avea vreo logica sa vedem vreo schimbare majora pentru ca abia a fost lansata noua versiuni a masinilor companiei romanesti.

DACIA Taliant: Modelul SPECIAL care NU EXISTA si in Romania

DACIA Taliant va fi lansata in America de Sud sub denumirea Renault Taliant cu unele modificari pentru design, iar asta pentru a o diferentia usor de modelele vandute in Europa, din moment ce si brand-ul folosit e diferit. In mod teoretic, DACIA Taliant ar putea avea si imbunatatiri implementate pentru a le oferi clientilor o experienta demna de o masina care are branding al Renault, insa deocamdata nu se cunosc prea multe vis-a-vis de ea.

DACIA Taliant va fi vanduta in America de Sud in versiuni care au motoare de 65 CP, 90 CP si 100 CP, insa si o versiune cu motor pe GPL va fi deasemenea disponibila pentru cei care isi doresc asa ceva. Practic, DACIA Taliant este doar o Logan 3 cu un alt nume, si cateva modificari mici care sa o faca usor diferita, si probabil mai scumpa, asa cum se intampla peste tot unde Renault foloseste brand-ul propriu pentru masinile celor de la DACIA, si nu sunt putine locul in care se intampla acest lucru in acest moment.

DACIA Taliant este o noua dovada a faptului ca Renault vrea sa aiba o gama cat mai diversificata de produse, si foloseste brand-ul sau cu lejeritate acolo unde e nevoie de ceva care sa impulsioneze vanzarile.