WhatsApp: Schimbarea FARA PRECEDENT Facuta in Total SECRET

WhatsApp are implementata o schimbare fara precedent facuta in total secret pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume, iata cat de importanta este.

WhatsApp anunturi

WhatsApp are o schimbare fara precedent facuta pentru cele peste 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, si vorbim despre o modificare pe care mai nimeni nu credea ca o va vedea prea curand in aplicatia pentru telefoane. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat in aplicatia pentru telefoanele mobile o schimbare foarte importanta care le va permite sa le trimita tuturor oamenilor mesaje direct in telefoane, ca si cum ele ar veni de la prieteni.

WhatsApp a implementat in aplicatia sa o functionalitate numita in-app banners, adica va putea trimite notificari pentru utilizatori care vor fi afisate direct in aplicatie cand ea este folosita pe telefoanele iPhone si Android. Practic, WhatsApp le va putea transmite orice fel de mesaje utilizatorilor din intreaga lume prin acest sistem, iar “mesajele de sistem”, asa cum sunt uneori cunoscute mesajele de acest gen, vor avea si un format special.

WhatsApp: Schimbarea FARA PRECEDENT Facuta in Total SECRET

WhatsApp va schimba inclusiv termenii si conditiile de utilizare pentru platforma sa astfel incat notificarile pe care compania vrea sa le trimita sa poata ajunge fara probleme in dispozitivele utilizatorilor sai. WhatsApp va putea crea aceste notificari si cu link-uri care sa ne redirectioneze catre diverse website-uri, sau chiar cu reclame, oricum doreste, insa cel mai probabil vrea doar un sistem de comunicare directa cu telefoanele utilizatorilor sai.

WhatsApp e prima platforma de mesagerie importanta care integreaza un asemenea tip de sistem care sa ii permita sa le trimita in mod direct mesaje tuturor utilizatorilor sai, si e ceva fara precedent atat pentru companie, cat si pentru altele. Desigur ca multa lume va presupune ca schimbarea pe care o face WhatsApp pentru utilizatorii sai este una proasta, si menita sa ii streseze pe oameni, in loc sa ii ajute, dar realitatea o vom afla abia cand ea va incepe sa fie folosita.

WhatsApp deocamdata nu a oferit detalii cu privire la aceasta schimbare pentru ca ea a fost integrata deocamdata doar intr-o versiune beta a aplicatiei pentru telefoane, astfel ca trebuie sa avem rabdare pana cand va fi pregatit toul.