OPPO Anunta Primele Telefoane cu Procesoare Qualcomm Snapdragon 888

OPPO Telefoane Procesoare Qualcomm Snapdragon 888

OPPO a anuntat primele telefoane care au procesoare Qualcomm Snapdragon 888, ele urmand a fi disponibile pentru achizitie in lumea intreaga undeva prin prima parte a anului viitor.

  • “Cele mai noi smartphone-uri din seria OPPO Find X vor fi lansate în primul trimestru al anului 2021 și vor fi primele smartphone-uri care vor utiliza platforma mobilă 5G Qualcomm® Snapdragon™ 888 
  • Astfel, OPPO își propune să consolideze parteneriatul cu Qualcomm Technologies pentru a susține dezvoltarea 5G la nivel global

3 Decembrie 2020– În cadrul evenimentului anual Snapdragon Tech Summit Digital 2020, OPPO a anunțat planul de lansare a celor mai noi smartphone-uri din seria Find X, primele smartphone-uri 5G care vor utiliza platforma mobilă 5G Qualcomm® Snapdragon™ 888. Mai mult, OPPO consolidează colaborarea cu Qualcomm Technologies și alți parteneri de top ai industriei tech pentru a accelera dezvoltarea 5G la nivel global și a oferi experiențe 5G superioare.

“Colaborarea dintre OPPO și Qualcomm Technologies este o una strânsă, de lungă durată. Împărtășim viziuni asemănătoare în drumul nostru pentru descoperirea experienței mobile superioare. Dacă în anii trecuți ne doream să facem din 5G o realitate, acum este despre a descoperi potențialul enorm al tehnologiei 5G. Snapdragon 888 5G, cea mai recentă platformă mobilă dezvoltată de Qualcomm Technologies, oferă îmbunătățiri impresionante în ceea ce privește tehnologia 5G, imagistica și experiența AI. De aceea, suntem încântați că vom fi primii care vor lansa un flagship care utilizează Snapdragon 888, lansare ce va avea loc în primul trimestru al anului 2021. De asemenea, suntem siguri că cele mai noi smartphone-uri din seria Find X vor oferi experiențe impresionante utilizatorilor din întreaga lume.”a declaratAlen Wu, Vicepreședintele companiei și Președintele Global de Vânzări OPPO.

Noua serie de flagship-uri OPPO Find X, care va utiliza platforma mobilă Snapdragon XXX, va continua să ofere excelențăîn ceea ce privește performanța mobilă

Dezvoltat pe bazatehnologiei de 5nm și având la bază sistemul Qualcomm® Snapdragon™ X60 5G Modem-RF, platforma mobilă inovativăSnapdragon 888 5G oferă performanțe superioare și aduce îmbunătățiri suplimentare în ceea ce privește tehnologia 5G, imagistica, AI și experiența de gaming pe cele mai noi flagship-uri 5G ale seriei OPPO Find X.

Mai mult, cele mai noi flagship-uri din seria Find X vor dispune de sistemul de management al culorilor, care permite fotografierea pe 10 biți și care rulează pe platforma Android,sistem lansat în cadrul OPPO INNO DAY 2020. Toate aceste funcții fac din noile flagship-uri ale seriei Find X să fie printre cele mai așteptate smartphone-uri 5G ale anului 2021.

De-a lungul timpului, OPPO a depus eforturi importante pentru a deveni un lider pe piața smartphone-urilor 5G. Astfel, compania a lansat numeroase produse care utilizează platforma mobilă Snapdragon. De exemplu, smartphone-ul OPPO Reno 5G care utilizează platforma Snapdragon 855, a fost primul smartphone 5G disponibil pe piața din Europa în luna mai 2019. În luna iunie 2019, OPPO, în parteneriat cu Qualcomm Technologiesși Ericsson, a câștigat premiul pentru“Cea mai bună dezvoltare a rețelei 5G din Europa”datorită OPPO Reno 5G. Anul acesta, OPPO a lansat seriile compatibile cu tehnologia 5G Find X2, Reno 3 și Reno 4, toate susținute de platforma mobilă Snapdragon. Mai mult, colaborarea dintre OPPO și Qualcomm Technologies este într-o continuă expansiune, dezvoltând o gamă largă de produse inteligente susținute de platforma Snapdragon, printre care se numără routerele 5G CPE și smartwatch-urile OPPO.

Ca parte a viziunii „Tehnologie pentru umanitate, bunătate pentru lume”, OPPO și Qualcomm Technologies își unesc forțele pentru a explora posibilitățile 5G viitoare

Parteneriatul dintre OPPO și Qualcomm Technologies privind tehnologia 5G nu se limitează doar la dezvoltarea produselor noi. Astfel, pentru a accelera comercializarea 5G pe piețele globale, OPPO și Qualcomm Technologies au lucrat constant la testarea programelor 5G împreună cu principalii operatori de rețea la nivel global. De exemplu, în decembrie 2019, OPPO a realizat primul apel DSS (Dynamic Spectrum Sharing) al industriei în parteneriat cu Ericsson, Qualcomm Technologies, Swisscom și Telstra. Mai mult, în luna iulie a acestui an, OPPO a contribuit la dezvoltarea primei rețele 5G standalone (SA) din UK în colaborare cu Qualcomm Technologies, Ericsson și Vodafone.

În prezent, OPPO numără peste 70 de parteneriate cu principalii operatori de rețea mobilă la nivel global, peste 40 dintre acestea având ca scop furnizarea serviciilor 5G. Aceste inițiative comune au întărit semnificativ dezvoltarea afacerilor pe piețe regionale precum Europa, Japonia și America Latină. Succesul în ceea ce privește implementarea 5G la nivel regional nu ar fi fost posibil fără colaborarea cu partenerii de top ai industriei tech precum Qualcomm Technologies.   

Viziunea „Tehnologie pentru umanitate, bunătate pentru lume”și dorința de a progresa vor sta la acțiunilor următoare ale companiei, precum și la baza colaborărilor viitoare care să susțină beneficiul reciproc al tuturor părților. Prin colaborarea cu jucători importanți din industria tech precum Qualcomm Technologies, OPPO își dorește să descopere posibilitățile enorme ale tehnologiei 5G și să ofere utilizatorilor din întreaga lume produse și tehnologii inovatoare.”