Facebook: PROBLEMA foarte SERIOASA din Cauza Comisiei Europene

facebook problema comisia europeana

Facebook are o noua problema foarte serioasa din cauza Comisiei Europene, compania americana avand blocate o serie de functii importante pentru Messenger din cauza legislatiilor noi privind securitatea datelor, iar asta a cam suprafat conducerea companiei americane.

Facebook a incercat sa convinga companiile din Europa sa foloseasca Messenger pentru a intra in contact cu clientii care le cumpara produsele, dar legislatia europeana in materie de protectie a datelor a blocat unele dintre functiile acestea importante pregatite de americani.

Facebook nu le va mai putea permite companiilor sa trimita diverse fisiere cu informatii despre clienti, prin Messenger, si nici clipuri video, fiind fortate sa trimita doar prin email date de acest gen, si asta le complica destul de mult metodele de functionare.

“Ca parte a eforturilor noastre de a respecta noile reguli de confidențialitate din Europa, facem actualizări care vor avea impact asupra unor dezvoltatori și companii care utilizează API-ul nostru Messenger. Începând cu 16 decembrie, mai multe API-uri Messenger nu vor fi disponibile pentru dezvoltatorii și companiile din Europa și pentru persoanele din Europa care se conectează cu afacerile la nivel global. Având în vedere impactul enumerat anterior, vă recomandăm să furnizați o experiență alternativă folosind răspunsuri rapide, text și adrese URL în linie pentru vizualizări web pentru scenariile afectate.”