Vodafone: SURPRIZA Totala, E GRATUIT Timp de 6 Luni de Zile

Vodafone are o surpriza grozava pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit timp de 6 luni de zile, si cum poti profita de tot.

Vodafone garantare

Vodafone continua si astazi seria surprizelor pentru clientii din toata Romania, operatorul de telecomunicatii facand un anunt la care nu se asteptau chiar atat de multi romani, fie ca este vorba despre clientii sai, sau nu. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat o serie noua de promotii pentru romani de Mos Nicolae, dar si de Craciun, cel mai probabil, iar ele vin cu surprize cum nu se asteptau romanii sa vada dupa toate reducerile din perioada Black Friday 2020.

Vodafone a anuntat noi reduceri pentru telefoanele mobile pe care le vinde in Romania in momentul de fata, acestea ajungand pana la 100 de euro in aceasta perioada, dar nu vorbim doar despre acest mare beneficiu. Cei de la Vodafone au decis ca pentru clientii din toata Romania sa ofere deasemenea si posibilitatea de a primi acces gratuit timp de 6 luni la platforma Netflix daca decid sa-si cumpere un telefon in promotia pe care o are pe website acum.

Vodafone: SURPRIZA Totala, E GRATUIT Timp de 6 Luni de Zile

Vodafone are deja pentru abonamentele de televiziune 12 luni de gratuitate pentru platforma Netflix, insa iata ca acum ofera ceva identic si in cazul telefoanelor care sunt cumparate prin magazinul sau online de catre romani. Da, vizualizarea Netflix de pe telefoane nu e tocmai ceva ideal, insa accesul e posibil si de pe laptop, sau PC, iar asta pentru ca in Romania inca nu exista abonamentele speciale pentru telefoane mobile, oferite deja in alte tari.

Vodafone este, daca nu ma insel, singurul operator de telecomunicatii care ofera 6 luni de gratuitate pentru Netflix in cazul achizitiei unui telefon mobil, majoritatea promotiilor de acest gen fiind oferite pentru abonamentele de televiziune. Vodafone garanteaza si cel mai bun pret pentru telefoanele pe care le vinde prin intermediul magazinului sau online, deci in mod teoretic e vorba despre o dubla surpriza grozava pentru cei care vor sa cumpere ceva de Mos Nicolae, sau Craciun.

Vodafone are disponibila aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati de ea, ar trebui sa profitati chiar acum, inainte ca aceasta sa dispara in totalitate din magazin.