iOS 14.2 aduce FaceTime la Rezolutie 1080p pe Vechile iPhone

ios 14.2 facetime 1080p iphone

iOS 14.2 a fost lansat pentru utilizatorii din intreaga lume cu o functie noua oferita in secret pentru oameni, compania Apple facand o schimbare care mai mult ca sigur e benefica pentru foarte multa lume in momentul de fata, si asta pentru ca pandemia de Coronavirus tine multa lume in case.

iOS 14.2 aduce pentru vechile modele ale iPhone posibilitatea de a face apeluri FaceTime la rezolutie 1080p, aceasta functionalitate fiind implementata pe iPhone8, si modelele mai vechi pe care inca poate fi instalata aceasta versiune a sistemului de operare.

iOS 14.2 aduce o imbunatatire foarte mare pentru calitatea apelurilor video facute de catre utilizatori, in special in cazul modelelor mai vechi de telefoane iPhone, acolo unde este foarte usor sesizabila imbunatatirea majora a calitatii apelurilor FaceTime.

iOS 14.2 limiteaza totusi aceasta rezolutie pentru apelurile FaceTime doar cand telefoanele iPhone sunt conectate la o retea Wi-Fi, exceptie facand noua serie iPhone 12, pentru care e oferita functionalitatea chiar si printr-o retea de telefonie mobila 5G.