Raed Arafat: Avertismentul foarte serios pentru toti Romanii

Raed Arafat Avertisment Romani carantina

Raed Arafat are astazi un avertisment foarte serios pentru romanii din toata tara, spunand ca urmeaza o perioada foarte grea pentru toata lumea, el spunand ca in ianuarie si februarie ar putea creste substantial numarul de noi cazuri de Coronavirus in tara noastra.

Raed Arafat spune ca si carantinarea a avut succes in anumite localitati din tara, unde numarul de cazuri a scazut dupa implementarea masurilor, dar si ca in anumite localitati asta nu se intampla, probabil pentru ca oamenii ar minti in declaratiile pe propria raspundere.

“Dacă luăm media pe 7 zile, vedem că există o scădere și trebuie să vedem dacă va continua, iar asta depinde de noi. Când vedem localitățile care au fost carantinate, toate au arătat, chiar dacă au avut carantina prelungită cu încă 7 zile sau la unele chiar cu 14 zile, că s-a reușit controlul situației.

Atunci trebuie să vedem de ce: nu se aplică regulile? Nu se controlează carantinarea? Sau fiecare scrie o hârtie pe proprie răspundere în care zice că face ceva și merge de fapt și face altceva?”