Planeta Marte: INCREDIBILA Descoperire Asteptata de Omenire

Planeta Marte are parte de o incredibila descoperire asteptata de omenire de foarte multa vreme, iata ce au declarat oamenii de stiinta acum.

Planeta Marte adancime

Planeta Marte are dezvaluita astazi o incredibila descoperire pe care intreaga omenire o astepta de foarte multa vreme, astfel ca avem in sfarsit parte de ceva care nici macar nu parea posibil pana recent, deci e cu atat mai important. Planeta Marte are dezvaluit intr-un final faptul ca e posibil ca sub suprafata sa sa supravietuit diverse forme de viata, iar in momentul de fata nu se stie daca ele mai exista acolo, sau au disparut in totalitate.

Planeta Marte nu ar fi putut sustine viata nici macar la suprafata, chiar si in trecut, iar oamenii de stiinta sunt de parere ca daca a existat, sau inca mai exista, viata acolo, ea este ascunsa sub suprafata corpului cosmic, la cativa kilometri adancime. Chiar daca unii oameni de stiinta spun ca in trecut planeta Marte ar fi avut si apa pe suprafata, trebuie luat totusi in calcul faptul ca soarele emitea cu 30% mai putina lumina atunci, deci e putin probabil ca asta sa fi sustinut viata.

Planeta Marte: INCREDIBILA Descoperire Asteptata de Omenire

Planeta Marte primeste oricum doar 43% din lumina si caldura care ajung la Pamant in momentul de fata, deci da ar fi sa reducem cu 30% aceasta valoare, e clar ca nici macar acum cateva miliarde de ani corpul cosmic n-ar fi fost cald. Daca planeta Marte nu e o zona cu temperaturi normale acum, e clar ca atunci cand soarele ii oferea doar 30% din lumina si caldura, lucrurile nu stateau mai bine, ci mai prost, astfel ca viata ar fi putut supravietui doar la mare adancime.

Planeta Marte a avut descoperite in solul sau unele minerale care sugereaza faptul ca apa ar fi existat candva pe suprafata sa, si se crede acum ca e vorba despre rauri geotermale care au adus apa fierbinte din interiorul planetei catre suprafata. Acea apa ar fi rezistat o scurta perioada de timp pe suprafata de pe planeta Marte inainte sa inghete, insa ea verea de la kilometri adancime, acolo unde cel mai probabil a existat si viata, si poate ca inca mai exista acum.

Planeta Marte ascunde in continuare extrem de multe secrete, ceea ce atrage atentia unui numar foarte mare de cercetatori, dar cate vor fi descoperite in curand, nimeni nu poate spune acum.