Ministerul Sanatatii: RECORD de Pacienti la ATI pe 6 Decembrie

Ministerul Sanatatii RECORD Pacienti ATI 6 Decembrie

Ministerul Sanatatii confirma pentru Romania un nou record de pacienti internati la terapie intensiva, ceva ce, din pacate, am vazut in multe zile din aceasta saptamana, iar asta pentru ca numarul foarte mare de cazuri de pana acum incepe sa umple aceste sectii.

Ministerul Sanatatii ne arata doar ceea ce autoritatile spun de ceva vreme, mai exact ca lucrurile merg intr-o directie complet gresita, si e posibil ca in urma alegerilor parlamentare de acum situatia sa fie chiar mai rea in preajma Craciunului si a Anului Nou.

“În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.587. Dintre acestea, 1.289 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.255.481 de teste. Dintre acestea, 17.530 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 11.391 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 6.139 la cerere.

De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 26 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 6 decembrie.”