Telekom: MILIOANE de Romani SURPRINSI, ce Primesc GRATUIT

Telekom surprinde milioane de romani din toata tara cu un anunt impresionant, iata ce ofera gratuit pentru toata lumea, si cum poti profita acum.

Telekom filtru

Telekom a anuntat o noua surpriza gratuita pentru milioane de romani din toata tara, una de care oricine ar putea profita in momentul de fata, si una pe care nu ar trebui sa o ratezi, pentru ca s-ar putea sa fii dezamagit de aceasta decizie. Mai exact, cei de la Telekom au creat un filtru special pentru poze pe Instagram, acesta fiind disponibil pentru romanii din toata tara in ideea de a-si face poze interesante pe care sa le publice in reteaua sociala.

Telekom a creat impreuna cu acest filtru si un concurs special care este disponibil pentru romanii din toata tara, operatorul de telecomunicatii oferind in mod gratuit si un laptop pe care oricine il poate castiga acum. Mai jos puteti vedea reclama facuta de catre Telekom pentru a promova acest nou filtru disponibil pe Instagram, dar si detaliile pentru inscriere in concursul pe care operatorul il organizeaza pentru o perioada limitata de timp.

Telekom: MILIOANE de Romani SURPRINSI, ce Primesc GRATUIT

Telekom le cere romanilor sa-si faca un selfie, sa completeze cuvintele care lipsest atunci cand folosesc acel filtru, sa incarce poza lor intr-un story in care sa dea si tag contului operatorului, si asa sunt automat inscrisi in concurs. Telekom nu spune si ce fel de laptop va oferi in mod gratuit pentru romanii care se inscriu in concurs, insa spune ca e unul perfect pentru locul de munca, sau doar pentru a tine legatura cu persoanele dragi din viata noastra.

Telekom organizeaza o varietate de concursuri in momentul de fata pentru romanii din toata tara, sau doar pentru clientii sai, astfel ca aveti multiple sanse sa obtineti premii grozave la care paote ca nu sperati. Telekom are cele mai multe premii disponibile pentru clientii care folosesc aplicatia MyAccount, acolo fiind oferite zeci de premii, inclusiv vouchere in bani, astfel ca merita sa o folositi pentru a avea sansa de a castiga ceva grozav.

Telekom are toate aceste concursuri disponibile pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca nu profitati rapid de aceasta oportunitate, ele se vor termina inainte de a va inscrie.