Raed Arafat: Persoanele Vaccinate anti Coronavirus vor avea mai multa Libertate

Raed Arafat Persoanele Vaccinate Coronavirus Libertate

Raed Arafat a facut o afirmatie foarte interesanta cu privire la vaccinarea impotriva Coronavirus, el spunand ca persoanele care vor alege sa se vaccineze vor avea parte de mai multa libertate, si afirmatiile sale nu sunt tocmai lipsite de vreo baza reala, mai ales ca in Romania se va oferi o adeverinta pentru persoanele vaccinate.

Raed Arafat face totusi referire la calatoriile internationale, unele lunii aeriene urmand a cere teste anti Coronavirus pentru calatorii, sau cel mai probabil adeverinte de vaccinare, in Italia fiind discutata si o limitare a deplasarilor intre regiuni pentru cei care nu s-au vaccinat impotriva virusului.

Raed Arafat spune din nou si ca se va vaccina in mod public pentru a ii convinge pe oameni sa faca acelasi lucru, chiar daca nu toata lumea va crede ca in sticla cu ser se afla lichidul de vacinare.

“Vaccinarea este voluntară și nu este obligatorie, este un drept și nu o obligație. Sunt dispus să mă vaccinez în direct, fără nicio problemă. Cei care sfătuiesc oamenii să se vaccine, ar trebui s-o facă public sau în direct, pentru că astfel trimit un mesaj puternic de încredere pentru opinia publică. Chiar dacă sunt sigur că vor apărea destui care să spună: „lăsăți, că a avut altceva în sticluță.”