Kaufland: GROZAVA Surpriza, ce Ofera GRATUIT Pentru Romani

Kaufland are o surpriza grozava pentru milioanele de romani din toata tara, iata ce ofera gratuit, si cum poti profita chiar in acest moment de tot.

Kaufland creativitate

Kaufland continua sa surprinza romanii din toata tara, si are o veste grozava pentru toata lumea in momentul de fata, una despre care trebuie sa stii chiar acum pentru ca vine sa te bucure in aceasta perioada tulbure. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa-i premieze pe romanii creativi, astfel ca au creat un concurs special prin care aduna de la ei dovezi ale creativitatii, si ofera 6 premii in bani, sau un voucher de cumparaturi in valoare de 500 de LEI.

Kaufland a decis sa le permita tuturor clientilor din Romania sa participe la acest concurs special pe care il organizeaza in momentul de fata in tara, iar premiile in bani pe care le-a pregatit sunt unele care au atras multa atentie. Kaufland stie foarte bine ca in aceasta perioada oamenii sunt dornici sa profite de orice fel de cadouri care sunt oferite, iar cei creativi au o sansa reala.

Kaufland: GROZAVA Surpriza, ce Ofera GRATUIT Pentru Romani

Kaufland prezinta mai jos si un exemplu de inscriere creativa care ii poate aduce unei persoane posibilitatea de a castiga unul dintre premiile care sunt puse in joc in momentul de fata pentru noi toti. Va trebui sa va folositi fiecare gram de inspiratie pentru a avea sansa de a castiga fie premiile in bani, fie voucherul de cumparaturi pe care Kaufland le are disponibile, dar desigur ca va trebuie si destul de mult noroc in momentul de fata pentru tot.

Kaufland va analiza toate inscrierile facute de catre romanii din toata tara inainte de a decide care sunt declarate drept castigatoare, astfel ca va trebui sa aveti destul de multa rabdare inainte a afla ce ati castigat. Inainte de Craciun e improbabil sa va primiti premiul pentru a va putea bucura de el, insa cei de la Kaufland vor incerca sa ofere premiile cat mai repede pentru ca un numar cat mai mare de romani sa se poata bucura de ele rapid.

Kaufland desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca nu profitati de el cand trebuie, veti pierde sansa de a castiga premiile grozave care sunt oferite in momentul de fata.