DIGI Mobil: Lovitura URIASA Reusita de RCS & RDS in Romania

DIGI Mobil a reusit o lovitura uriasa in Romania, iata cat de importanta este pentru multi clienti ai RCS & RDS din toata tara in momentul de fata.

DIGI Mobil lovitura

DIGI Mobil a reusit o lovitura importanta care ne arata din nou cat de important este pentru Romania acest operator de telecomunicatii, si pentru milioanele de clienti din toata tara in acest moment. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au reusit in luna noiembrie sa inregistreze o noua cifra impresionanta in ceea ce priveste portarile facute in reteaua proprie, 34.638 numere de telefonie mobila si 3273 de telefonie fixa fiind atrase in retea de catre operator.

DIGI Mobil a reusit singur sa insumeze aproape o jumatate din totalul portarilor inregistrate in Romania in cursul lunii noiembrie, totalul anuntat de catre cei de la ANCOM astazi ridicandu-se la 84.640 numere transferate intre operatori. Ca DIGI Mobil a reusit sa atraga singur aproape 37.000 dintre toate aceste numere este impresionant, si ne arata din nou faptul ca operatorul este unul dintre cei mai puternici din tara noastra, cel putin in materie de portari.

DIGI Mobil: Lovitura URIASA Reusita de RCS & RDS in Romania

DIGI Mobil a reusit sa atraga prin portare de aproape 3 ori mai multi clienti decat cei de la Orange, si de peste 3 ori mai multi clienti decat cei de la Vodafone, cifrele fiind impresionante, indiferent cum le privim. Mai mult decat atat, DIGI Mobil a reusit sa atraga de peste 2 ori mai multi clienti decat ambele divizii ale Telekom la un loc, si asta in conditiile in care a avut parte de concurenta foarte mare de la grupul german pe partea de oferte in anul 2020.

DIGI Mobil continua sa fie peste toata concurenta in materie de portari in Romania, ceva ce vedem de cativa ani incoace, operatorul de telecomunicatii neavand egal din acest punct de vedere, cel putin deocamdata. DIGI Mobil reuseste sa inregistreze cele mai multe numere de telefonie portate in retea de ceva vreme incoace, iar asta nu e tocmai intamplator, compania punand de ceva vreme foarte mare accent pe ofertele extrem de bune pentru romani.

DIGI Mobil va continua, mai mult ca sigur, in acelasi ritm si in urmatoarele luni, iar anul 2020 va fi iarasi unul al recordurilor pentru operatorul de telcomunicatii, asa cum se astepta deja destul de multa lume.