Kaufland: IMPORTANT Anunt, BANI GRATUIT pentru TOTI Romanii

Kaufland are un anunt foarte important pentru romanii din toata tara, iata cati bani a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea, si cum poti profita.

Kaufland rasfat

Kaufland a inceput dimineata “in forta” si a facut un anunt care i-a blocat in loc pe unii romani, spunand ca ofera bani gratuit pentru oricare dintre oamenii din toata tara, dar numai astazi. Cei de la Kaufland au anuntat chiar din zorii zilei noua surpriza din calendarul de bunatati magice pentru romanii din toata tara, si ofera vouchere in valoare de 1000 de LEI pentru cei care decid sa participe la concursul sau ce se desfasoara pana de Craciun.

Kaufland vrea sa ii bucure pe extrem de multi romani cu promotia aceasta pe care o desfasoara in momentul de fata, iar a oferi 1000 de LEI in mod gratuit pentru romani este ceva surprinzator pentru oricine. Pentru a putea castiga aceasta suma de bani, romanii trebuie sa intre in website-ul celor de la Kaufland, unde exista concursul special de Craciun, si sa ghiceasca cuvantul magic al acestei zile, pentru a fi in mod automat inscrisi.

Kaufland: IMPORTANT Anunt, BANI GRATUIT pentru TOTI Romanii

Kaufland va astepta toate inscrierile oamenilor inainte de a decide care dintre cei care au inscrieri valide pot fi alesi castigatori ai voucherelor in valoare de 1000 de LEI, si nu se stie prea clar cate vor fi oferite. In ciuda acestui lucru, cei de la Kaufland le ofera romanilor pe Instagram indicii cu privire la cuvintele magice pe care le pot ghici, astfel ca va puteti orienta de acolo, si puteti face o inscriere corecta pentru a avea sanse de castig.

Kaufland desfasoara acest concurs special de ceva vreme, si pana in apropierea Craciunului, astfel ca exista sanse foarte mari pentru a castiga premiile care sunt puse in joc de catre marele magazin online din Romania. Exista foarte multe premii pe care Kaufland le ofera de ceva vreme, iar voucherele de 1000 de LEI sunt unul dintre cele mai importante premii care au fost oferite pana in momentul de fata pentru romanii din toata tara.

Kaufland permite folosirea acestor vouchere de cumparaturi doar pentru achizitionarea produselor Bevola si SwitchOn, astfel ca nu le veti putea folosi pentru a cumpara si alte tipuri de produse din magazinele sale.