Raiffeisen Bank: Mesaj de ULTIMA ORA e GRATUIT pentru Romani

Raiffeisen Bank are un mesaj de ultima ora pentru romanii din toata tara, iata de ce ofera gratuit bani, si cum poti sa ii iei acum de la banca.

Raiffeisen Bank cadou

Raiffeisen Bank a publicat astazi un mesaj de ultima ora care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara, unul despre care ar trebui sa stie toata lumea, pentru ca se ofera bani in mod gratuit. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au o noua promotie speciala pentru cei care isi fac carduri de cumparaturi, si au decis sa le ofere bani inapoi oamenilor, in anumite conditii, ceea ce nu se intampla chiar in cazul oricarie banci din tara noastra in acest moment.

Raiffeisen Bank ii anunta pe toti romanii din tara in legatura cu faptul ca daca isi fac un card de cumparaturi Standard, sau Gold, si fac cumparaturi de minim 500 de LEI pana la 31 ianuarie, vor primi 200 de LEI inapoi in 2021. Ideea celor de la Raiffeisen Bank este una foarte interesanta, si una care mai mult ca sigur va genera interes din partea foarte multor romani care in aceasta perioada vor sa beneficieze de promotii grozave, si eventual sa primeasca bani gratuit.

Raiffeisen Bank: Mesaj de ULTIMA ORA e GRATUIT pentru Romani

Raiffeisen Bank nu spune daca e nevoie ca aceste cumparaturi sa fie facute la vreun magazin partener, sau pot fi facute oriunde in Romania pentru a primi inapoi cei 200 de LEI de la banca, dar probabil nu exista limite. Promotia este totusi deschisa doar pentru cei care isi fac de acum un card de cumparaturi, nu pentru cei care au deja unul, astfel ca Raiffeisen Bank se concentreaza doar pe clientii noi cu aceasta campanie, nu si pe cei vechi.

Raiffeisen Bank vrea sa atraga noi clienti catre cardurile sale de cumparaturi, ceea ce e perfect normal in aceasta perioada din an, astfel ca vorbim despre o decizie foarte buna pe care o ia banca in acest moment. Raiffeisen Bank ii si ajuta pe romani sa profite de reducerile din perioada sarbatorilor de iarna sa isi cumpere produsele dorite la preturi foarte bune, si in plus sa primeasca inapoi bani pentru cumparaturile pe care le fac.

Raiffeisen Bank are aceasta campanie disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca nu profitati acum de aceasta oferta, s-ar putea sa regretati daca pierdeti ocazia de a castiga bani in campanie.