Orange: ATENTIE! Este GRATUIT pentru MILIOANE dintre Romani

Orange are o surpriza grozava pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru milioane de oameni, si cum protifi acum.

orange kit

Orange vine cu o noua surpriza pentru clientii din toata Romania, aceasta aducand o gratuitate de care oricine poate profita chiar acum, si poate ca n-ar strica sa nu ratati ceea ce este oferit fara plata de catre operator. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga kituri de cadouri pentru Craciun, toate detaliile despre promotia desfasurata de catre operator fiind listate in aceasta pagina.

Orange spune ca toti clientii care aleg sa activeze optiunea MAXPACK impreuna cu un abonament de televiziune sunt in mod automat inscrisi pentru a castiga unul dintre cele 10 kituri cu cadouri pentru toata familia. Desi cei de la Orange au avut o perioada in care au oferit in mod gratuit acces la platforma HBO, aceasta vreme a trecut, iar acum clientii trebuie sa plateasca pentru a putea vedea filmele si serialele din aceasta platforma.

Orange: ATENTIE! Este GRATUIT pentru MILIOANE dintre Romani

Orange a decis sa le ofere romanilor in cele 10 kituri de cadouri urmatoarele premii: o perna care are o boxa Bluetooth incorporata, o patura cu branding HBO, o clepsidra, o agenda, si un caleidoscop, plus un pachet de carti de joc “James Bond”. Premiile pe care cei de la Orange le ofera pentru clientii din toata Romania sunt interesante, si nu chiar atat de usor de obtinut in mod normal, astfel ca pentru a intra in posesia lor trebuie sa participati la concurs.

Orange ofera Netflix gratuit la unele dintre abonamentele de televiziune pe care le are in momentul de fata, insa in cazul HBO iata ca prefera sa ofere cadouri la activarea optiunii decat gratuitate, fara a pierde prea multi bani. HBO este una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de filme si seriale, insa platforma sa de streaming din Romania nu are prea mult continut, insa nici pretul cerut de Orange pentru acces la canalele TV si la ea nu e mare.

Orange desfasoara acest concurs pana la finalul lunii ianuarie, asa ca aveti destul timp pentru a profita de toate ofertele care sunt disponibile in momentul de fata in tara noastra.