BANCA Transilvania: TOTI Romanii Vizati de IMPORTANTUL Anunt

BANCA Transilvania a emis un important mesaj pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ceea ce spune.

BANCA Transilvania optiuni

BANCA Transilvania are astazi un nou anunt important pentru clientii din toata Romania, unul despre care ar fi bine sa stii chiar acum, pentru ca te vizeaza in mod direct, si n-ar strica sa ai o idee despre ceea ce se intampla. Cei de la BANCA Transilvania le cer clientilor din toata Romania de ceva vreme sa isi actualizeze datele cu caracter personal, iar asta pentru ca acestea sunt reglementarile BNR in ceea ce priveste bancile din tara noastra.

BANCA Transilvania spune ca toti clientii sai din Romania au la dispozitie trei metode prin care pot face actualizarea datelor cu caracter personal in momentul de fata, detaliind toate aceste informatii pe blogul sau. Prima metoda despre care vorbeste BANCA Transilvania este disponibila prin intermediul website-ului sau, intr-o sectiune speciala clientii putand opta pentru actualizarea datelor cu caracter personal chiar acum, fara prea mult efort.

BANCA Transilvania: TOTI Romanii Vizati de IMPORTANTUL Anunt

BANCA Transilvania are deasemenea un chatbot special care are denumirea Ino, el permitand deasemenea actualizarea datelor cu caracter personal de catre clienti, tot fara a merge in vreuna dintre agentiile sale. Daca sunt clienti care nu au acces la dispozitive cu care sa poata accesa aceste sisteme online pentru actualizarea datelor, atunci BANCA Transilvania ofera si posibilitatea ca aceasta procedura sa fie facuta direct in agentiile sale.

BANCA Transilvania mai are o metoda de actualizare a datelor personale care nu implica mersul intr-o agentie, mai exact prin telefon, cu operatorii din call centerele sale, si aici ati putea avea parte de cea mai simpla experienta. In aceasta situatie, pur si simplu vorbiti cu un operator al celor de la BANCA Transilvania, si el va ajuta sa va actualizati datele personale la distanta, fara a intra in contact cu cineva, sau fara a va complica cu sistemele online.

BANCA Transilvania ofera toate aceste metode de actualizare a datelor personale ale clientilor pentru a ii ajuta sa faca totul intr-un mod mult mai simplu, adica fix ceea ce isi doreste fiecare dintre clientii sai acum.