DACIA Duster 3: URIASA Schimbare din Noile Modele SPECIALE

DACIA Duster 3 va avea parte de o schimbare uriasa, noile modele speciale fiind pregatite pentru lansare cu o surpriza extrem de buna care va bucura clientii.

DACIA Duster 3 bord

DACIA Duster 3 va fi cea mai mare schimbare pentru seria de SUV-uri ale companiei romanesti dintre toate modelele lansate pana acum, si asta pentru a avea sansa de a genera din nou vanzari mari cu unitatile disponibile la vanzare. DACIA Duster 3 va prelua foarte multe dintre elementele importante pe care Logan 3 si Sandero 3 le-au adus pentru clienti, iar printre ele se numara si un nou bord, cu un nou sistem de navigatie, chiar unul tactil.

DACIA Duster 3 va avea un bord extrem de mult schimbat, care ar putea semana bine cu cel pe care il vedem in modelele noi ale Logan si Sandero, dar n-ar fi exclus ca unele tehnologii noi sa isi faca loc pentru masina. Este totusi foarte clar faptul ca DACIA Duster 3 va avea integrare pentru Apple CarPlay si Android Auto, ceva ce mai mult ca sigur va bucura foarte multa lume, dar separat de asta, inclusiv sistemul de infotainment va fi unul mult mai avansat.

DACIA Duster 3: URIASA Schimbare din Noile Modele SPECIALE

DACIA Duster 3 va fi precedata de catre un model facelift al modelelor de generatie a doua, insa in cazul acestora nu vom vedea schimbarile majore pe partea de bord si sistem de navigatie, ceea ce e perfect normal. Acest model facelift e unul care trebuie doar sa mentina vanzarile la un nivel cat de cat ridicat pana in 2023, 2024, 2025, cand DACIA Duster 3 va fi lansat, cei de la DACIA avand in plan sa lungeasca mai mult distanta dintre modelele pe care le pun in vanzare.

DACIA Duster 3 va avea separat de noul bord, si sistemul de infotainment, implementate si alte schimbari utile, majoritatea dintre ele mici si oferite deja in multe alte masini concurente, dar care sunt ceva mai scumpe. Poate una dintre cele mai mari schimbari ar fi eliminarea modelelor cu tractiune 4×4 din cauza platformei care ar urma sa fie folosita pentru DACIA Duster 3, dar mai multe despre asta vom afla abia pe masura ce ne apropiem de lansarea modelelor.

DACIA Duster 3 este in proces de dezvoltare de ceva vreme, insa atentia se va indrepta cu adevarat spre noua masina abia dupa ce versiunea facelift a modelelor de generatie a doua va fi lansata pe piata.