LUNA: INCREBIDILUL Anunt care va SCHIMBA Viitorul Omenirii

LUNA este in centrul unui incredibil anunt care va schimba in totalitate viitorul omenirii, iata ce dezvaluire a NASA a surprins foarte multa lume.

LUNA obiectiv

LUNA este in centrul unui anunt extrem de important al celor de la NASA, unul foarte important pentru viitorul omenirii, unul care va fi un punct de plecare pentru ceea ce se va intampla in urmatoarele decenii de explorare cosmica. NASA a publicat zilele trecute un document in care isi detaliaza planurile pentur urmatorii ani in ceea ce priveste explorarea satelitului natural al Pamantului, luna urmand a fi colonizata de catre omenire in viitorul apropiat.

LUNA va fi vizitata iar de catre astronautii NASA undeva prin 2024, cand ar trebui sa aselenizeze nava spatiala care va transporta si o prima femeie pe satelitul natural al Pamantului, o premiera istorica pentru toata omenirea. Acesti astronauti vor trebui sa exploreze luna pentru a se vedea cum vor putea fi puse bazele primei colonii umane de pe satelitul natural al Pamantului, iar de acolo se vor gandi si primele misiuni catre planeta Marte.

LUNA: INCREBIDILUL Anunt care va SCHIMBA Viitorul Omenirii

LUNA va fi analizata in detaliu pentru a se descoperi mai multe informatii cu privire la geografia ei, dar si geologia, sau seismologia, aspecte extrem de importante pentru a putea face o colonie care sa reziste acolo. Mai mult decat atat, de pe luna NASA va putea analiza si mai bine zona din apropierea corpului cosmic pentru a putea crea si un hub spatial de pe care sa plece misiunile catre planeta Marte, un plan ambitios care este de mult timp in pregatire.

“Când NASA va reveni în cele din urmă pe Lună, va începe pregătirea pentru prima colonie extraterestră din istoria civilizației umane și pentru viitoarele misiuni pe Marte. Dar revenirea Americii pentru prima dată de la programul Apollo va inaugura și o nouă eră a științei spațiului profund. Un raport al NASA publicat pe 7 decembrie subliniază ce întrebări mai are NASA cu privire la lună și cum ar putea ajuta la răspunderea astronauților la suprafață.”

LUNA trebuie sa aiba descoperite resursele necesare pentru a sustine viata umana, si pentru a sustine dezvoltarea unei colonii fara a transporta de pe Pamant nu doar mancare, ci si materiale de constructii. Aici NASA va avea foarte mult de munca, iar asta pentru ca pe luna fie nu exista aceleasi materii prime precum aici, fie extragerea si prelucrarea va fi dificila, ori imposibila, dar din 2024 vom incepe sa aflam si mai multe dintre secretele sale.

LUNA este in centrul obiectivelor de viitor ale NASA de foarte multa vreme, insa in cursul acestui deceniu agentia spatiala americana vrea sa faca marele pas spre colonizarea satelitului natural al Pamantului, si sa trimita primii oameni pe Marte.