DIGI Romania: Cererea IMPORTANTA pentru MILIOANE de Romani

DIGI Romania are o cerere foarte importanta pentru milioane de romani din toata tara, iata despre ce mesaj foarte important trebuie sa stii acum.

DIGI Romania sange

DIGI Romania are astazi un mesaj extrem de important pentru milioane de romani din toata tara, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca vine ca respectarea sa poate contribui la salvarea multor vieti. Mai exact, cei de la DIGI Romania le cer romanilor din toata tara sa se gandeasca foarte serios sa doneze sange intr-o tara in care foarte putina lume face acest lucru, si donatiile pot ajuta oamenii care zilnic au nevoie de transfuzii.

DIGI Romania a pornit de cateva zile o foarte importanta campanie prin care incearca sa ii convinga pe romani sa doneze sange in toate centrele de transfuzii din toata tara, dand diverse exemple de romani care si-au facut curajul de a dona sange. DIGI Romania a facut in trecut campanii similare si a dat exemple din randul angajatilor care au donat sange in diverse centre din toata tara, iar acum vedem fix acelasi lucru recomandat de catre grup.

DIGI Romania: Cererea IMPORTANTA pentru MILIOANE de Romani

DIGI Romania a fost foarte activa in perioada pandemiei de Coronavirus in ceea ce priveste sustinerea lumii medicale din toata tara cu echipamente de protectie, si nu numai, insa si cu campanii prin care sustinea donarea de sange. Avand in vedere ca Romania duce lipsa de donatori de sange, si implicit de sange care sa fie pus la dispozitia celor care au nevoie, campania derulata de catre DIGI Romania in momentul de fata este una foarte importanta.

DIGI Romania nu este singura companie din tara noastra care vine cu recomandari de acest gen, si unii dintre voi stiti prea bine acest lucru, autoritatile recomandand de foarte multa vreme donarea de sange. Daca mai multi romani ar dona sange, problemele de disponibilitate din centrele de transfuzii ar disparea intr-o foarte mare masura, iar DIGI Romania incearca sa contribuie la acoperirea necesarului prin campanii menite sa convinga romanii sa doneze sange.

DIGI Romania desfasoara aceasta campanie de sustinere a donatiilor de sange in toata tara, si ar fi interesant daca ar spune ce fel de impact au mesajele de acest gen asupra cresterii, sau nu, a donarii de sange.