Telekom: ATENTIE! E GRATUIT de Azi catre MILIOANE de Clienti

Telekom a surprins milioane de clienti din toata Romania cu un anunt important, iata ce este oferit gratuit chiar de astazi pentru cei interesati.

Telekom direct

Telekom a surprins complet milioane de clienti din toata Romania astazi cu un anunt care vine “de nicaieri”, dar care ne spune ca milioane de clienti din toata tara primesc in mod gratuit ceva ce nu parea posibil de Craciun. Mai exact, cei de la Telekom i-au anuntat pe milioanele de clienti care au cartele prepay ca incepand de astazi se pot bucura in mod gratuit de internet 4G nelimitat in reteaua operatorului, asa cum se ofera si pentru abonamente.

Telekom le ofera clientilor de cartele prepay din Romania posibilitatea de a isi activa acest bonus de internet 4G nelimitat gratuit doar daca isi reincarca respectivele cartele cu 5 euro pe luna, si daca activeaza bonusul din MyAccount. Cei de la Telekom promoveaza foarte intens in ultima vreme aplicatia MyAccount, care permite administrarea serviciilor pe care clientii le au la operator, iar acest bonus este din nou legat de folosirea acestei aplicatii.

Telekom: ATENTIE! E GRATUIT de Azi catre MILIOANE de Clienti

Telekom ofera internet 4G gratuit pentru aproape toate abonamentele de telefonie mobila in momentul de fata, si are bonusul acesta inclusiv pentru unele cartele prepay de ceva vreme, deci e normal sa vedem si aceasta oferta. Telekom ofera internetul 4G nelimitat chiar si pentru optiunile cele mai ieftine, care incep de la doar 5 euro pe luna, ceva ce vedem doar la DIGI Mobil, dar iata ca grupul german vrea sa fie un concurent mult mai puternic.

Telekom vrea sa atraga tot mai multi clienti in propria retea in aceasta perioada, fiind foarte aproape de DIGI Mobil in ceea ce priveste portarile, si din aceasta cauza continua sa ofere tot mai multe promotii de acest gen. Asta inseamna ca de la Telekom am putea vedea alte oferte cel putin la fel de bune in perioada urmatoare, mai ales ca se apropie Craciunul, si exista mare interes pentru a le oferi oamenilor promotiile cele mai bune posibile.

Telekom desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca nu ati profitat inca de activarea acestui bonus, n-ar trebui sa ratati ocazia cat inca mai este disponibil totul.