Raiffeisen Bank: Recomandarea IMPORTANTA pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank are o recomandare foarte importanta pentru toti romanii din toata tara, iata ce trebuie sa stii, fie ca esti client, fie ca nu.

Raiffeisen Bank evitare

Raiffeisen Bank are o recomandare foarte importanta pentru clientii sai din toata tara, dar si pentru romani in general, pentru ca e un sfat care se poate aplica oricaror clienti ai oricaror banci din Romania. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le recomanda romanilor sa foloseasca mai des serviciile de plati mobile atunci cand isi fac cumparaturile din magazine, si sa faca mai rar plati cash, autoritatile din Romania avand o recomandare similara.

Raiffeisen Bank le ofera clientilor cu telefoane iPhone posibilitatea de a plati cu cardul folosind sistemul Apple Pay, insa in cazul celor cu Android exista doar o singura optiune, RaiPay, aplicatia creata de catre banca. Astazi banca vorbeste despre RaiPay ca solutie de plata pentru clientii cu telefoane mobile, insa Raiffeisen Bank ofera si Apple Pay ca optiune pentru clientii care au uneori nevoie de o alternativa la plata cash, mai ales cand raman fara bani.

Raiffeisen Bank: Recomandarea IMPORTANTA pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank ofera de foarte multa vreme aplicatia RaiPay pentru plati mobile cu telefoanele Android, aducand Apple Pay in Romania abia de anul trecut, insa acest din urma sistem ar putea fi mult mai popular. Raiffeisen Bank inca nu a implementat Google Pay pentru clientii sai din toata Romania, asa ca deocamdata acest sistem lipseste, insa poate ca si el va fi oferit la un moment dat pentru romanii care asteapta cu nerabdare sa il poata folosi.

Raiffeisen Bank implementeaza in mod constant noutati importante pentru clientii din toata Romania, si incearca sa ofere cele mai noi si mai bune tehnologii, dar e nevoie si de timp pentru ca totul sa fie realizat asa cum trebuie. Raiffeisen Bank va oferi si Google Pay atunci cand are integrarea facuta asa cum trebuie, insa intre timp clientii au doar optiunile Apple Pay si RaiPay, in functie de telefonul mobil pe care il folosesc acum.

Raiffeisen Bank vine cu aceasta recomandare pentru ca in plina pandemie e bine sa evitam platile cu bancnote, sau monede, care sunt o posibila sursa de infectare din cauza faptului ca trec zilnic prin multe maini.