CEC Bank: Anuntul de ULTIMA ORA ce Vizeaza Clientii Romani

CEC Bank are o veste de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania, iata de ce trebuie sa stii chiar cum despre mesajul transmis de banca.

CEC Bank autor

CEC Bank ii surprinde in mod pozitiv pe toti clientii sai din toata Romania cu un anunt foarte important care are menirea de a ne si arata cat de diferit gandeste banca lucrurile in comparatie cu celelalte banci competitoare. Mai exact, cei de la CEC Bank ii anunta pe clientii sai din toata Romania in legatura cu faptul ca au o metoda foarte simpla de a autoriza platile online de acum incolo, simpla scanare a amprentei indeplinind acest rol pentru ei.

CEC Bank a implementat aceasta noua masura de autentificare pentru platile online dupa ce mai multe institutii financiare din Romania au decis sa integreze sistemele mai stricte de autentificare a platilor online. Unele banci le cer clientilor sa se logheze in aplicatiile de internet banking, sa isi introduca parolele la conturi, apoi un cod primit prin SMS, amtele sa isi introduca ultimele cifre din CNP, insa la CEC Bank lucrurile sunt mai simple.

CEC Bank: Anuntul de ULTIMA ORA ce Vizeaza Clientii Romani

CEC Bank face aceasta schimbare deoarece legislatia europeana obliga bancile din toate tarile sa integreze sisteme mai stricte pentru autorizarea platilor online, asta dupa ce pana acum primeam doar coduri prin SMS pentru autorizare. Acum lucrurile se complica atat de mult incat nu-ti mai vine sa faci plati online, insa macar la CEC Bank autorizarea platilor implica doar scanarea unei amprente, si nu un alt proces mult mai complicat.

CEC Bank a luat o decizie mult mai buna decat ING Bank, de exemplu, care a hotarat sa le impuna clientilor sa se logheze in platforma sa de internet banking, iar mai apoi sa astepte mesajul de autorizare al platii, si sa il confirme. Tot acest proces pe care CEC Bank, sau alte banci, il impun pentru clienti nu este ceva ce are menirea de a incuraja platile online, ba din contra, va descuraja intr-o foarte mare masura platile online in Romania.

CEC Bank ofera noua metoda dea autorizare a platilor incepand de acum, astfel ca va puteti folosi de ea imediat pentru a autoriza orice fel de plati online pe care le faceti in magazinele care au implementat 3D Secure deja.