GTA 6: Vestea GROZAVA Anuntata de catre un OFICIAL Rockstar

GTA 6 real

GTA 6 are parte de o veste grozava anuntata de catre un oficial al celor de la Rockstar Games, una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca vorbim despre un mesaj extrem de interesant pentru toti utilizatorii din intreaga lume in acest moment.

GTA 6 ar trebui sa fie lansat cu un motor grafic avansat, conform CEO-ului companiei Take Two, Strauss Zelnick, acesta afirmand ca tehnologia a avansat atat de mult incat in 10 ani vom vedea jocuri care au grafica extraordinar de apropiata de realitate, lucru usor de crezut acum pentru unii.

GTA 6 va avea mai mult ca sigur un motor grafic mult mai avansat in comparatie cu cel care a fost integrat in GTA 5, si asta e foarte important pentru toti jucatorii care sunt interesati sa cumpere jocul, dar cat de realist va fi totul, ramane sa vedem in momentul lansarii.

GTA 6 e in mod clar pregatit ca un joc menit sa uimeasca foarte multa lume, si ar fi bine daca am avea parte de o experienta grozava din acest punct de vedere, insa foarte multe depind si de modul in care grafica va putea fi oferita pe console, PC-uri, si nu numai.

“Cred că ceea ce veți vedea este că tehnologia va permite oamenilor noștri creativi să facă lucruri pe care nu le-au mai putut face până acum, inclusiv să creeze jocuri care să arate exact ca acțiunea live. O parte din ceea ce facem acum arată foarte mult ca live-action, dar este totuși animație. Peste 10 ani, veți avea opțiunea dacă doriți să faceți lucruri care par complet realiste, toate realizate în interiorul unui computer, nu vă deranjează toate celelalte progrese pe care le va permite tehnologia. “

GTA 6 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, compania americana pregatind schimbari speciale pentru toata lumea, dar multe depind de felul in care va ri grabita, sau nu, finalizarea procesului de dezvoltare pentru ca titlul sa ajunga mai rapid la utilizatori.